发帖
手机端
扫码访问

TPY 遇上WARS

11514 |37
e通道 发表于 2020-1-25 22:16
證據確鑿

依家証明咗我冇攞你圖糸咪應該你死全家呀?

e通道 发表于 2020-1-25 22:04
吾識預測二個字點解呀?你吾好再周圍鳩吹全深圳桑拿關哂門喇,睇到幾張相就亂作故仔!仲有呀,我從來無話 ...

從來冇話過張圖系你都講得出,講過可以唔撚認,你都算無恥 D78761EB-C42B-4A7A-9C94-57E9C556E544.jpeg

懷疑,疑問,問號!你通通吾L識呀?你鳩吹全深圳桑拿關門,又當無講過呀?認巢啦,仆街!有無鳩吹亂講過呢?

e通道 发表于 2020-1-25 22:43
懷疑,疑問,問號!你通通吾L識呀?你鳩吹全深圳桑拿關門,又當無講過呀?認巢啦,仆街!有無鳩吹亂講過呢 ...

懷疑?你實牙實齒話圖系你嘅,我鳩吹全深圳桑拿關門你可以唔信,咁你鳩吹我偷你圖咒人死全家咁依家證明唔系你糸咪要死全家先?認唔撚認? FF39D5EC-30C1-45BE-A3C7-D555EAE95F9F.jpeg B1C6B5B3-1401-43C3-BF5E-9BBBBB202729.jpeg

原來你果D吾系實牙實齒呀?鳩吹完叫人可以吾L信?不負責任L,敢你當日就吾好追殺吊七小新啦!扮正義,吊七你都嘥鳩氣!

仲有呀!我話你有偷圖先死全家呀,衣家證明我系衣到有貼圓,吾通我又話返你,鬼吾望你中招死全家咩,小學雞!

e通道 发表于 2020-1-25 23:08
原來你果D吾系實牙實齒呀?鳩吹完叫人可以吾L信?不負責任L,敢你當日就吾好追殺吊七小新啦!扮正義,吊七 ...

你都幾天真嬌,桑拿無全部關門又如何,偷你圖要死全家,你把死人口咁毒小心自己受翻!

e通道 发表于 2020-1-25 23:14
仲有呀!我話你有偷圖先死全家呀,衣家證明我系衣到有貼圓,吾通我又話返你,鬼吾望你中招死全家咩,小學雞 ...

搬龍門你最鳩叻,我轉貼時跟本無入嚟睇到,糸你條柒頭話系你我先入嚟望下!
證明你有貼就系偷你圖?仲要把口咁毒咒人死全家,邊個先糸小學雞!

你鳩up吾L認,仲話人中招野全家!你就吾毒?
吾L夠人毒,吾L夠人講,就叫人受番哂!嘥鳩氣