依仙水

查看 : 2035 | 回复 : 14
見呢版好似活躍返少少又出個包膠撐下場。

第二個科林有人講起,好似唔錯咪試下。
關口有舖有專車,但冇coupon。

沖涼位有d舊而且焗,而且裝修緊要出大門口先上到2樓大堂。        大堂反而Keep得幾新又大,係有d位冷氣唔夠。
采耳師大部分都OK;爪妹就唔多惦,試過一個中女鬆腿完全唔識入禁區,結果0:0悶和。
全身按摩有好幾隻,我揼香薰既,普遍都識揼,有Heart唔會摸下摸下咁。有飛機餐不過冇興趣研究。
我次次同一時間入場,按摩頭鐘時間亦是一樣,但有時送一個大堂,有時就送2個大堂,全部49蚊非鬆腿,唔知前台班77點能樣計。

開咭要留意,最平果隻同同公司的Water森林一樣得三個月用,小心中伏。

地理位置有D kick腳,門口完全冇公交,一係打的,一係跟廠車返交通樓駁腳,一係就兜幾個圈出到春風路轉公交。

评分

大堂鬆腿好多時唔到位,有冇又索又到位介紹下
係唔係一山水?? 點解要講得咁隱秘
邊間jack?
都仲係好懐念早年的金源年代!
舊年重新開業人少少果陣唔錯,之後差咗都冇再去.
kwltimkwok 发表于 2018-8-13 12:40
大堂鬆腿好多時唔到位,有冇又索又到位介紹下

冇一個索
主挑好食 发表于 2018-8-15 23:46
都仲係好懐念早年的金源年代!

去過兩三次,無咩特別, 因乜事懐念呢?有相好?
fooluu 发表于 2018-9-6 08:37
去過兩三次,無咩特別, 因乜事懐念呢?有相好?

曾經有一件後生技師發生感情!
最後也是一場回憶!
主挑好食 发表于 2018-9-8 10:57
曾經有一件後生技師發生感情!
最後也是一場回憶!

記憶中皇室同基地都試過一兩次沉船感覺,很快無事了.