首遊中潛潛水世界

查看 : 1805 | 回复 : 11
之前聽過有師兄話呢間既服務費同太平洋一樣,咁咪第一次黎試下囉。

夜晚係深圳灣口岸打的都係34人仔12分鐘到。外觀幾巨型,門口係自動旋轉門感覺高級。

入到去先上條充滿沙灘feel既樓梯後到男賓部沖個涼乾蒸濕蒸浸下池。呢度有其他場冇既木製沙灘椅攤唞下,唔錯。有個汗蒸房其他場亦係少見。

沖完涼梗係去食下嘢醫下肚先,呢度既餐廳坐位好大張,又冇乜人咁,而且都唔收餐廳茶位費,我幾中意。坐係度望下啲裝修,令我諗起佛山水雲天既休閒酒店,因為燈光暗暗地好舒服。

食完嘢坐係大堂,部電視完來係touch screen,都係有自選電影,用愛奇藝既,大部分收費,但免費既都唔少。張大堂椅係東方園用既款,訓得非常舒服。但覺得冷氣唔夠動物園開得勁,同埋有蚊;但電視款絶對係新過動物園,高清mon睇戲唔錯,亦有留座功能。

感覺呢度既服務員服務其實都好貼心,好似我訓著後會偷偷將我眼鏡放入櫃桶,pk初時我訓醒仲以為邊鬼個攞走左添^^!而且服務員都好77咁,都幾可愛XD。

啲嘢食其實偏貴,質素不及港人場,但奇怪我一入到此場就壓力盡消,好relax下,竟然飲左2支啤酒同埋係餐廳hea左好耐!

坐低係大堂時睇下點評App,原來有團購的,但負評都唔少。周不時都有靚女向我推銷,可惜今日我坐係度睇電影太舒服唔想郁。好多靚女都低胸睇到事業線,而且波濤蕩漾,其實都幾養眼。不過今日我志不在此,hehe.

裡面好大好多足浴房棋牌房仲竟然有個能容納幾十人既電影院添。似乎唔係羅湖福田又要近香港既話,呢邊南山區既桑拿都係消閒唔錯既選擇!

评分

深圳灣坐的士去可claim 25蚊,的士佬係咪兜路?一般都係23--25元
Ching的包膠詳細又易睇
支持!
健身房要另外收錢,
唔知係唔係有靚女教練陪伴?
007現場報導!
硬件無敵,食野真係好貴, 又唔算好食.
上次周末去用團購, 十點入房, 竟然唔洗加鐘過夜, 神奇.
下次去試下先
糸呢道唔做番個士巴真系浪費
FANFAN1234 发表于 2018-7-27 08:15
糸呢道唔做番個士巴真系浪費

睇心情囉
yikhung 发表于 2018-7-28 01:38
深圳灣坐的士去可claim 25蚊,的士佬係咪兜路?一般都係23--25元

原来仲有优惠!此場是否已被同化,跟其他大場一样比較大咬?
ALAN007 发表于 2018-7-29 05:52
健身房要另外收錢,
唔知係唔係有靚女教練陪伴?
007現場報導!

七哥果然係007, 邊度都有你腳毛