太平洋之硬件

查看 : 2998 | 回复 : 20
幾日前又黎左tpy,呢度最吸引我既一定係服務同食物,而且燈光氣氛比較其他場温馨。

好耐無黎發覺大堂電視都同皇室一樣換左touch screen。而且技師機同餐牌都移植左入去,即係話一部電視可以用黎點技師同埋叫嘢食。如果想查消費左幾錢仲可以係呢部電視用鎖牌嘟一嘟就查到。唯一缺點就係冇3.5mm耳機孔比我插住睇自選電影,如有既話聽立體聲會投入好多!

有段時間燒死過人裝修後都冇黎過,浴池新裝修後冇左殘舊感,簡約光鮮左。

低消加到188,加15%服務費應該係全業之冠,東方園都係13%, 但近來人仔低企,tpy嘢食同服務都保持一貫又新裝修左換新設備,細心到充電每個座位都有插頭仲要1開3,即係你用任何手機都會充到,算係無敵。

仲有我發覺呢度既燉湯非常足料,呢日飲完燉水魚湯後我發覺我既生理物質質素高左好多,濃左同埋分泌時間短左。對性能力及身體機能應該有正面影響。

评分

e通道 发表于 2018-7-27 09:03
追返欠去的一个月

近兩年加到離普
項目、服務費、買咭送少左
東方棕泉埋單大堂,同沖涼間都重新裝修左,不過感覺俾我好麻麻....沖涼間間隔超細...又無左下花灑,改左手握花灑,好似改完完全唔似一個大場甘。
廣州埸我係飲牛鞭湯,而且仲係免費嘅!^^
飲左水魚湯,濃精虎猛
咁你得閑就好去多D啦!出下報告之余又可以補下你的小fire fire 一舉兩得!
南山潛水世界都系收15%服務費
其他場必定好快跟著收15啪!
服務費越加越貴
服務又唔見好左
軟件有沒有進步?
主挑好食 发表于 2018-7-20 01:31
咁你得閑就好去多D啦!出下報告之余又可以補下你的小fire fire 一舉兩得!

之前去到冇開門, 以為玩完, 原來已經開返~~~~~~~~
充電插頭間間都一開三,咁都叫無敵?
毛明 发表于 2018-7-21 11:17
充電插頭間間都一開三,咁都叫無敵?

難道你係用索泥牙擦蘇?