发帖
手机端
扫码访问

開心水滙推淋巴

11518 |15
答應了某個師兄去完合皮出返個報告, 回家後馬上寫......

吃完早餐馬上一枝公出發, 話咁快落馬州過完關, 準備去找東方園廠車的時候, 竟然接到友人電話叫我去羅湖吃午餐然後去按摩, 我話唔去啦...叫返佢來福田, 佢又死都唔行, 結果我的東方園之旅又完蛋了......

打的去到, 吃過茶仔, 他説帶我去黃金......頂 , 兩個星期前才去, 不是很喜歡, 叫他不要去黃金, 他説黃金水滙呀......這個場未去過喎......咁就去啦......

去到門口可以, 換衫地方好像比黃岸大, 整潔也比黃岸好, 沖涼房水力夠和熱, 比黃岸好很多 但休息室分開A B C區, 不夠歸一, 但平日就是人少安靜, 非常合皮......我的損友一坐低馬上叫個鬆腳, 原來這裡鬆腳是可以叫美容做的, 他點的那個又幾令令 , 但不能出工號, 因為 : 1. 我不太記得, 2. 她是美容水療組, 可以有VAS的, 哈哈......他鬆完腳後便去做了498水療了, 你們懂的......等他走了很我便輪美容淋巴正骨組, 輪了980, 身子高大, 不是美女, 但肯定順眼, 而且身材很豐滿, 哈哈 ......出她工號是因為他手骨很好, 推油也十分頂呱呱, 而且推全月, 真的十分舒服, 全程正骨, 完全冇邪念, 而且十分健談, 還問為什麼我不去做美容水療, 哈哈......

快樂時光過得特別快, 100分鐘話咁快完成, 她全程冇hea按, 十分抵讚, 喜歡正骨淋巴可以找她, 長早的.

這次洗費248加一再加150, 比黃岸好恨多......

話說這裡還有什麼至尊韓式, 又係巧立明目......暈死......不過說真的, 看到她們美容水療組四個人, 三個真的挺美, 比黃岸高一皮......

謝謝收看

评分

楼主 发表于 2018-6-19 15:03:47 | 显示全部楼层 来自: 香港
MrL07 发表于 2018-6-19 02:10
聽形容似乎此場可以一試

係可以呀,快去啦
回复 支持 1 反对 0

正按好多都唔貴,不過如果正骨邪按就預左出血啦
回复 支持 1 反对 0

楼主 发表于 2018-5-31 23:31:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
tphoneboy 发表于 2018-5-31 23:19
正按好多都唔貴,不過如果正骨邪按就預左出血啦

正骨當然正按最巧的

作為精明的消費者,第一個問題便是關口有冇優惠卷可以買啊??? 謝謝

楼主 发表于 2018-6-1 08:32:55 | 显示全部楼层 来自: 香港
chopstickskit 发表于 2018-6-1 01:26
作為精明的消費者,第一個問題便是關口有冇優惠卷可以買啊??? 謝謝

這個要留待其他C兄解答

美容水療組四個人, 三個挺美!......要會一會!:em8:

楼主 发表于 2018-6-1 23:13:24 | 显示全部楼层 来自: 香港
我快樂起G 发表于 2018-6-1 20:40
美容水療組四個人, 三個挺美!......要會一會!

真的挺好, 比照騙好多了, 所以有必要看真人

asdfjklp 发表于 2018-6-1 23:13
真的挺好, 比照騙好多了, 所以有必要看真人

咁正!...未去都已扯。:em20:

美容鬆腿  小費多少 ???

楼主 发表于 2018-6-11 15:36:15 | 显示全部楼层 来自: 香港
m60gg 发表于 2018-6-5 16:43
美容鬆腿  小費多少 ???

朋友鬏的, 單面比 50, 私下不知道