月光一遊

查看 : 5516 | 回复 : 18
一陣子冇北上按摩,見有時間上去月光城充值$1000埋單是1:1 ,同行朋友亦能受惠,星期三下午六時上到去大堂唔算多人,普通按個腳就入房了,當然是選擇韓式養生保養一下。
入到房JS年約30+,身材苗條談不上,不過來到正經按摩亦冇乜所謂,整個過程都很認真,推油推屁股的時候,手指偶然在股間至前列腺滑過,老實說個下幾舒服,心都離一離,言談間得知我選擇韓式養生,其實都是為了按前列腺,JS笑我,我亦尷尬笑笑,推油是舒服同幾到位的。  

終於到了最重要的1 part,到位但正經的手法,細佬太享受,全程擴大了接觸面積,不知是否JS知道我的目的,呢part按得比起平時耐,我亦十分夠喉,最後小費100人仔。

月光城裝修進度真係好慢,不過宜家沖涼有花灑有蓮蓬頭,水壓又勁,不錯。

评分

师兄可否pm技师号码?谢谢
裝修後收到微信通知,去試過,環境是好了,但有些地方仲係搞緊,希望快些完工。我去試時全都是大媽技師
我刀想要技師#謝
师兄可否pm这个技师号码?谢谢
Not Bad ! PM the Number Please !
师兄可否pm技师号码?谢谢
咪谷到成身慾火?
师兄可否pm技师号码
求號碼, 謝謝
最緊要大細路都有得享受, 去得過,有NO提示下!thx!