发帖
手机端
扫码访问

關外四大hea場(閒聊)

3552 |18
中潛,水世界,乜乜東方,水刀同樂。
真係小D on鳩,小D耐性,都唔會去。
呢4個場,我覺得乜乜東方是最on鳩,
因為女唔得,自助餐又唔得,又冇左貴妃採耳。
而感覺路途最遠,必定是水世界,因為我從羅湖口岸,坐大巴出發,真係差唔多30個站,好唔順路,坐地鐵又要轉車。
而講到中潛,項目就最多,不過來來去去都係起機,只係用D新項目來包裝,粉飾一下打飛機最邪惡的事情。
最後就講一下水刀同樂,4號線由頭搭到差唔多尾站,再轉電單車或打的。
遠就唔係遠,不過衰在周邊冇乜嘢玩,
除左酒店附設卡拉OK,同附近几間按摩場外,真係冇乜地方玩,一般都要搭電單車才到。

评分

我個人可能慣性去海樂所以覺得比另外三間較佳!重可以游下水!做下GYM !
潛水食過一件散咗就沒再去,系海樂都有食過幾件JS,最後果件散咗
依家竟然輪落到在LW場做KB女!

楼主 发表于 2017-8-6 10:52:24 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
主挑好食 发表于 2017-8-6 10:36
我個人可能慣性去海樂所以覺得比另外三間較佳!重可以游下水!做下GYM !
潛水食過一件散咗就沒再去,系海樂 ...

海樂除非做保健項目,否則真係冇件得,最仆街係冇嘢玩,我呢D去慣皇崗,水圍,向西邨,
好唔習慣,離開水療埸,冇嘢玩

kelvinwy 发表于 2017-8-6 10:52
海樂除非做保健項目,否則真係冇件得,最仆街係冇嘢玩,我呢D去慣皇崗,水圍,向西邨,
好唔習慣,離開水 ...

講真關外場真係唔好拿來同口岸D場比較!
娛樂程度係無得比!如以關外場計細場
硬件差軟件有參差,但差的佔大比數只是
消費低較吸引低消費者,若果論大場
D消費就同口岸場無大分別,頂多係
小費無咁大咬,但也是女質佔上的不
會多!所以其實預咗洗錢買開心,
都係口岸場會好D!

以上4間得乜乜東方去過一次
冇事冇幹都好少走出關外
如有時間既話也只得水刀比較有興趣去睇睇
不過特意去到唔按返個邪野又好似多鬼餘

師鬆可以嘗試將工種北私,
進軍省城。。。。哈哈哈!(@@;)

想問師兄住喺邊一區?
我住太子,所以覺得去邊度,都同樣逍遙自在,
真有千山我獨行,不必相送知感!
(^^ゞ

主挑好食 发表于 2017-8-6 10:36
潛水食過一件散咗就沒再去,系海樂 ...

我就反之。。。
覺得呢間最唔好,最吊腳。。
Spa叫價貴,大堂唔夠兩點畀被
唔到三點大堂唔熄燈!
反而中潛近地鐵站,
喺深圳灣口岸搭巴士又好近。。。
水世界勝在靚女多。。。
乜乜東方勝在有餐晏仔食下。。。

楼主 发表于 2017-8-6 16:27:39 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
第十行星 发表于 2017-8-6 12:28
以上4間得乜乜東方去過一次
冇事冇幹都好少走出關外
如有時間既話也只得水刀比較有興趣去睇睇

有邪野放,你可以放心,有專為你養生的,有做spa的,打完飛機,仲可以唱仁K

ALAN007 发表于 2017-8-6 14:29
師鬆可以嘗試將工種北私,
進軍省城。。。。哈哈哈!(@@;)

省城去過兩次水鱔坊
兩次都只係找採耳師治療上半身舊患
下半身未有著落