发帖
手机端
扫码访问

按摩技師質素

8490 |57
講真,最近幾年都無乜特別,我又去少左好多,所以都無乜出報告,今天只想9up下。

話說,本人一向去大場多,一直都想搵個無論大堂技師或者按摩技師都可以食用的場,但老實講,始終覺得所有場,如果大堂技師靚的話,按摩技師就一般過一般,如太平洋,東方園。這兩年直情覺得按摩技師的質素直線下降,每個場說靚的,真係一隻手數得晒,有好多直情係無的。所以好多時係場內都係做下大堂就算。

就這半年所見,綜合大堂跟按摩技師的質素,我自己認為還是以皇室假期為首(這是本人的意見,不喜勿噴)。起碼大堂技師靚得來,按摩的技師也有一些可以食用。

這不是報告,純綷吹水的
大場靚女好快被私有化,上年係typ見到個按摩女,樣貌身材冇得頂,波又大又堅,過2個星期已經冇上班了

泉晉 发表于 2017-3-27 14:13
大場靚女好快被私有化,上年係typ見到個按摩女,樣貌身材冇得頂,波又大又堅,過2個星期已經冇上班了 ...

私有化得幾耐吖!好快咪又系返出來做!

楼主 发表于 2017-3-27 15:07:17 | 显示全部楼层 来自: 香港
FANFAN1234 发表于 2017-3-27 15:02
私有化得幾耐吖!好快咪又系返出來做!

不斷被私有化:y-17:

楼主 发表于 2017-3-27 15:07:57 | 显示全部楼层 来自: 香港
泉晉 发表于 2017-3-27 14:13
大場靚女好快被私有化,上年係typ見到個按摩女,樣貌身材冇得頂,波又大又堅,過2個星期已經冇上班了 ...

tpy我覺得無乜靚的按摩技師,大堂反正多啲

郭褲乘刀局娶大家口中既中女(29碎)啦!

突然想起以前去東莞成日比D龜婆串我:挑先生衣家叫你揀老婆咩!

感覺想當年好D

所以我就五個場輪流玩,動物園、太平洋、水方、中潛、皇室。其他場唔會踏足

楼主 发表于 2017-3-28 08:47:00 | 显示全部楼层 来自: 香港
e通道 发表于 2017-3-27 17:41
突然想起以前去東莞成日比D龜婆串我:挑先生衣家叫你揀老婆咩!

如果講呢句我以後唔會去,你啲女唔得重要串客人,係咪係女都要上?我情願返屋企打飛機好過