发帖
手机端
扫码访问

詢問:特別分享區

关闭 [复制链接]
3688 |24
要在正骨區出多幾份報告同多D回下帖先可以放入去特區的!
這是由正骨版版主手動放入的!

楼主 发表于 2017-1-12 16:24:13 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
主挑好食 发表于 2017-1-12 12:52
要在正骨區出多幾份報告同多D回下帖先可以放入去特區的!
這是由正骨版版主手動放入的! ...

咁就大鑊啦!我極小極小極小按正骨架喎!

sawkeung 发表于 2017-1-12 16:24

邪骨一样可以出報告!如果正骨場邪按報告仲更加受欢迎!分都加多啲

sawkeung 发表于 2017-1-12 16:24

極小都總有卦,
又如果你唔去正骨場,
咁正骨場報告你又點解咁想睇?
不過咁啦,
我將你情況紀錄在案,
如果你將來最起碼出返一兩個報告,
再加上你真係同其他會員有正常交流(主版, 吹水區),
到時我會考慮特別放行問題.
加油.

致版主:

我有很多報告, 以為淡而無味, 就放咗在正骨區, 蒙版主看得起, 移往特區, 這些報吉是計入正骨報告數量, 還是算作特區報告呢? 遲D移移下, 會唔會攪到正骨報告唔夠數, 冇得入特區?

躭心人上

Zeb 发表于 2017-1-12 21:49
致版主:

我有很多報告, 以為淡而無味, 就放咗在正骨區, 蒙版主看得起, 移往特區, 這些報吉是計入正骨報告 ...

禾多口井句,米睇少D餅主,渠地移得一定计扇过!放心zeb兄你有6,7份正吉包膠矛事既,特区設限只想保障大家!

楼主 发表于 2017-1-13 12:48:09 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
tok 发表于 2017-1-12 17:12
極小都總有卦,
又如果你唔去正骨場,
咁正骨場報告你又點解咁想睇?

多謝師兄詳細解釋!而家明白了!唔該哂!至於想睇正骨場的貼,其實我只係想睇關外的場,好似水世界同k足果d,同埋因為呢d貼以前睇到既時候有回覆過有發問過,而呢幾日睇唔返,唔知有無師兄回過所以先問下原因!原來之前係豪比我睇!真係多謝哂!

Zeb 发表于 2017-1-12 21:49
致版主:

我有很多報告, 以為淡而無味, 就放咗在正骨區, 蒙版主看得起, 移往特區, 這些報吉是計入正骨報告 ...

Zeb兄你放一百個心啦,
正骨同特區報告一樣計出過報告.
而且只要出過報告都計算, 唔會因為移左去邊區而有所影響.
況且你嘅報告咁精彩,
小弟認為係近排一遍骨版淡風中有心機作品呢.
致於移入特區原因,
有時係尺度問題, 有時係私隱問題,
只要唔係以上問題, 如果有報告入左特區你認為都係想移出主版同多D人一齊分享交流,
你PM我幫你跟跟無問題.
繼續加油, 並祝骨運亨通...

tok 发表于 2017-1-13 15:38
Zeb兄你放一百個心啦,
正骨同特區報告一樣計出過報告.
而且只要出過報告都計算, 唔會因為移左去邊區而有 ...

Tok君果然為明理人, 謝覆實!
話時話, 版主在两三年前猶出圖文並茂, 遠涉他方之報告, 記憶猶新! 但近期怎麽惜墨如金, 苦了小弟還在望穿秋水, 引頸以待版主華麗之出場

Zeb 发表于 2017-1-13 17:00
Tok君果然為明理人, 謝覆實!
話時話, 版主在两三年前猶出圖文並茂, 遠涉他方之報告, 記憶猶新! 但近期怎 ...

Ching咁多分也不能入,那我要等到何時何年啊