发帖
手机端
扫码访问

真的愛上了那個散盡千金的JS 03

17444 |40
gn747615 發表於 2016-6-15 15:46
睇曬3個貼....好多字但係都好似冇乜講到點解會對個js有feel...
小弟就大膽推斷一開始係因為ching比凸左小費 ...

其實唔奇怪,可能樓主覺得比較高小費位JS應該好happy先係。但結果JS反應平淡簡單奇怪多於like掛?不過家下場入面比得爽客人大有人在,特別國內果批,隨時贏場麻雀贏場波就醒多d,所以JS亦見怪不怪。不過相信樓主無下文,都應該無特別事情發生

ryohung0077 發表於 2016-6-17 11:09
其實唔奇怪,可能樓主覺得比較高小費位JS應該好happy先係。但結果JS反應平淡簡單奇怪多於like掛?不過家 ...

所以我覺得會係樓主比多左小費而深深不忿多於沉左船。。。
而前思後想之下又自然代入左自己係掛住個JS既角色。。
最後。。。就再去搵個JS囉:y-6:

gn747615 發表於 2016-6-17 19:13
所以我覺得會係樓主比多左小費而深深不忿多於沉左船。。。
而前思後想之下又自然代入左自己係掛住個JS既 ...

其實唔奇,同聽聞過有d客人好似經常受JS歡迎,遇到件無咁交戲ge反應平淡就覺得特別。就變左由簡單上鐘到有其他想法。反正骨場地,無論真假,少自作多情好。

ryohung0077 發表於 2016-6-20 09:26
其實唔奇,同聽聞過有d客人好似經常受JS歡迎,遇到件無咁交戲ge反應平淡就覺得特別。就變左由簡單上鐘到 ...

冇計...有d客人久經沙場...當正自己係情聖...骨妹交足戲既就當係理所然...骨妹唔交戲既...就自然覺得自己可以征服佢而產生興趣....呢d通常都係中招既徵兆

gn747615 發表於 2016-6-20 09:29
冇計...有d客人久經沙場...當正自己係情聖...骨妹交足戲既就當係理所然...骨妹唔交戲既...就自然覺得自己 ...

咁尼d case其實有唔少,基本上不停發生。

ryohung0077 發表於 2016-6-20 14:52
咁尼d case其實有唔少,基本上不停發生。

係囉....所以我覺得....自己心態要調整好...歡場既野唔好當真...
正所謂"逢場作戲"....基本上都係"作戲"...
回复 支持 1 反对 0

gn747615 發表於 2016-6-20 15:05
係囉....所以我覺得....自己心態要調整好...歡場既野唔好當真...
正所謂"逢場作戲"....基本上都係"作戲". ...

我每次也好投入同每個囡囡嘅情!
但我唔會當自己係乜Q情聖,
因為我只係一個夜場獵食者!

主挑好食 發表於 2016-6-21 23:19
我每次也好投入同每個囡囡嘅情!
但我唔會當自己係乜Q情聖,
因為我只係一個夜場獵食者! ...

食版你係投入囡囡既情定投入去性先:em11:
你就好啦,係獵食者,我只係被食者:em23:

ching, 期待JS04,儿時有呀?

期待第四集