水御國際 中大伏

查看 : 6028 | 回复 : 87

話說無意中看到此場照片,在三明治,硬件好像不錯,又沒去過三明治,決定跑到那裡考察一下。

先講明治,由地鐵出來已看到大道兩旁有五、六家骨場,簡直是骨友天地。目標在大o發四樓,出電梯去了機舖,看來乘錯了。穿過機舖找到入口,拿手牌後踏進更衣室,心知中伏。場硬件的確不俗,二線難得,但locker仔人都無個,走入浴室才找到一個人開門,之後全自助。

上到大廳,again完全無人,包場(下午3:00)。坐落周圍找, 終於找到一個安排飲品及叫囡按腳。腿妹年青,村味,低胸短裙但非常cool,按得夠力但全程老正。按腳88不用小費。

按完已想走,心諗咁遠來,試埋按摩啦,中大伏。此場似乎主打/,服務員狂推238項目,我說不推油,改了中醫(198), 技師中女,中醫?按得比邪場妹更差,埋單仲要小費,CLS, OH MY GOD!

總結,一無是處,絕不可試!

P.S. 1  之後去附近另一場按腳,遇上90後樣cute 幼小妹妹,取回一點安慰,下次必再試。

P.S. 2  走時MTR 碰到索女,個天總算比返少少好處。

评分

按得比邪场妹更差 我睇成 按得比邪場妹更邪.......
張按摩床咁似客房床嘅
硬件睇落好得     不過關外始終以/為主    正場好難做大   
師兄,個女女好靚女
個90後真是好得!不枉此行啦
山長水遠去民治,結果敗興而歸,同情樓主。

係兩制場!晚黑去人氣會好D!
場內骨女就未有看中!
唯一看中個女部長,不過我尼類
香港中坑佢唔落撘!可惜!
woah the girl is pretty cute! hardware looks decent though too bad service not great.
最後果張.....唔錯唔錯
boringman 發表於 2016-1-17 02:18
硬件睇落好得     不過關外始終以/為主    正場好難做大

硬件唔差,更衣室煙格用手牌鎖。