发帖
手机端
扫码访问

一人一故事,我和VS的懈逅

24655 |193
楼主 发表于 2015-10-5 19:06:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
yob 發表於 2015-10-5 18:47
明呀!知粥版係你奶妈呀!

佢好多個奶爸:em8:

我知係边个!
应该係大夫,沙龙哥,开心哥,社长及其他!:em11:

楼主 发表于 2015-10-5 19:13:14 | 显示全部楼层 来自: 香港
yob 發表於 2015-10-5 19:11
我知係边个!
应该係大夫,沙龙哥,开心哥,社长及其他!

又其他。。。{:4_135:}

佢咁多奶爹!
写到明天刀写唔哂!:em18:

又玩懷舊?
時間久遠未必記得咁多。
應該無記錯就07年無聊上網睇下骨場,果時長期係外地工作(廣東以外/外國);跟住就登記左。
本來同其他討論區一樣,安心做CDRom,直到10年定11年中,好似得100分都無,後來好似有d師兄問下某地區骨場我又比較熟咪開始答下嘴,後來膽粗粗出報告。
本來都係打算hea玩,不過果時遇著3條蛋散,咪成日吹水。跟著又開始上癮出報告。加上吹水多,基本上好似年底就歸老。加上回港發展,開始同網友見下成為現實世界ge朋友。而且係VS老中青幾代會員都有交流下,報告又繼續出繼續鳩up。然後某日就做左版主,真係完全無估到。然後就到今日。

至於近年就真係比較少露面,可能當年係VS朋友都少上黎吹水有關係掛?
另外又同深圳骨場一樣,去到有些少死胡同。雖然入場次數比較多,不過基本輪牌正按,來來去去果兩三個地方。慢慢就無晒題材⋯
不過世界就係咁,我亦同好多前輩一樣慢慢退隱。只好留待新一輩繼續推進VS。

评分

楼主 发表于 2015-10-5 19:26:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
ryohung0077 發表於 2015-10-5 19:18
又玩懷舊?
時間久遠未必記得咁多。
應該無記錯就07年無聊上網睇下骨場,果時長期係外地工作(廣東以外/外 ...

留代後輩其實係直口
不過你都有 Keep 住上嚟已經非常好啦
我永遠相信世界日日變動
總有一天休息夠便便找到出報告的動力

SmallD 發表於 2015-10-5 15:50
话说当年好兴去161,有次想上大陆玩,见到有连线,就走左入黎vs,上完大陆,见到有c兄出报告,咁就写两只字 ...

咁似我果時on99send條link比某網友然後比某餅主扣分

unhappy123hk 發表於 2015-10-5 19:26
留代後輩其實係直口
不過你都有 Keep 住上嚟已經非常好啦
我永遠相信世界日日變動

無架啦,我又無粥版咁多姿多彩。
基本無mud題材,加上以前寫得多報告就唔想交行貨。

ryohung0077 發表於 2015-10-5 19:30
咁似我果時on99send條link比某網友然後比某餅主扣分

你是说我吗?:y-26:

unhappy123hk 發表於 2015-10-5 15:34
細x兄
最近巧活躍喎
講下有乜嘢令你開始活躍吹水出包膠呢?

小弟04年踏足深圳,因為有朋友在上下沙同布吉,05-08經常出入三沙一水,夜晚去骨場過夜。自從2012之後小弟戰友因為種種原因退出,開始自遊行。大掃除後連k都無得去,改遊羅湖各小場,去得最多港字系,後來出沒二線,不時在友版交流,慢慢發現跟本攞料PM人多,真正交流少,所以改到這裡。