发帖
手机端
扫码访问

孽緣(文長慎入)

6743 |18
骨場中也有吾少技師真心喜歡上客人但就知道大多数d客都係花心,就吾敢愛落去

小李老x 發表於 2014-9-3 20:57
其實我同你有差唔多的經歷,心態都差唔多,唔同的係,我連佢點唸我都唔知,亦都未好過 ...

就係佢地不夠胆同你表白,佢地都怕愛錯人

小弟都系果句 骨场无真爱

>>>咁我就問佢個考驗既內容啦,佢話,佢只係希望果D人能夠每次過去都只係搵佢,唔會背住佢去V...

有咩考驗唔考驗,佢係技師梗係咁講,可以做多個call鐘嘛
但我相信到時佢會有第二個諗法:
呢個男人成日搵我v,佢將來都可以搵第二個女仔v,都係信唔過

所以搵女朋友都係在夜場外搵會比較好

小弟簡單講,歡場溝女大家都會互相誤會
客人認爲JS貪錢騙感情
JS認爲客人貪玩無真心

人考慮事情衹會從最一般的情況去考慮,技師無什麽理由從一開始就認爲樓主與其它千萬客人有著明顯差異(指對歡場女子忠誠)
因此,樓主認爲自己付出了實際行動去證明自己的忠誠,但是在對方角度來看,第一她可能并不知道樓主所做,第二樓主作爲客人的身份,先天就被烙上花心的記號,難以從根本上扭轉觀點。

所以到底總結一句,想真心談感情,盡量避免在歡場相識

追得js就吾好玩估吓估吓,雖然有估吓估吓先好玩,追人前问下自己同佢一切最终為乜?吾好害左人又害麻自己,

问题是女方不能够分辩男方是真心还是花心?

if you are  not single,would be more complicated to satisfy both party.

多谢楼主分享