发帖
手机端
扫码访问

跟你說件事

20319 |69
如果睇得順眼的女仔向你憂憂的說"跟你說件事", 我就不心軟都唔得 .......

楼主 发表于 2014-7-17 13:53:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
rshksar 發表於 2014-7-17 13:10
如果睇得順眼的女仔向你憂憂的說"跟你說件事", 我就不心軟都唔得 .......

佢微信咋, 我見唔到佢當時既神情語氣....
不過, 佢前兩日同我微信我話, 佢坐班火車太晚, 去到再轉公車回家, 公車巳經停開. 要打私家車/的士回去. 我都有D擔心佢, 一路微信一路安慰. 最後好夜先至歸家... 你都咪話唔令我擔心呢...

楼主 发表于 2014-7-17 13:58:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
liverpool2010 發表於 2014-7-16 16:26
嗯,跟你說件事,
可以是關係密切;
也可是閒聊傾訢,

你咁講我都覺得係... 後者,呵呵.  

CHING 有情有義人也, 講真呢個女仔靚唔靚...

楼主 发表于 2014-7-17 14:13:51 | 显示全部楼层 来自: 香港
EDENANDREW 發表於 2014-7-17 07:37
回幾天老家~~你有點不捨..証明你都找個人地幾次~~
JS亦考驗到你對佢的心意~~是好事亦壞事~~^^ ...

明白安祖兄的意思. 因為每次去這個場都會固定點她, 所以如果她有一天真的不再上班, 難免會有不捨(人之常情嘛!). 至於心意的問題, 我都不敢亂猜啦... 隨緣吧.

楼主 发表于 2014-7-17 14:16:49 | 显示全部楼层 来自: 香港
rshksar 發表於 2014-7-17 14:03
CHING 有情有義人也, 講真呢個女仔靚唔靚...

合眼緣. 青春少艾, 哪有不漂亮的道理. 我當然覺得她美

navin 發表於 2014-7-17 14:13
明白安祖兄的意思. 因為每次去這個場都會固定點她, 所以如果她有一天真的不再上班, 難免會有不捨(人之常 ...

其實當時小艷要趕任務, 怕趕不上時, 我才發現...習慣她幫我採耳..其他人我不習慣~

navin 發表於 2014-7-17 14:16
合眼緣. 青春少艾, 哪有不漂亮的道理. 我當然覺得她美

今 ching 開心的啦, enjoy enjoy, 唔好諗太多 ..... 等你下半 part 故事......
使少少錢令女女開心吓........

楼主 发表于 2014-7-18 10:19:22 | 显示全部楼层 来自: 香港
EDENANDREW 發表於 2014-7-17 19:41
其實當時小艷要趕任務, 怕趕不上時, 我才發現...習慣她幫我採耳..其他人我不習慣~ ...

對啊,自己能力許可下, 能幫到就幫她一下. 我想這是我的心意吧.

navin 發表於 2014-7-18 10:19
對啊,自己能力許可下, 能幫到就幫她一下. 我想這是我的心意吧.

我就是這心態。。。