发帖
手机端
扫码访问

2014 東方員出師不快之旅 第1次出包膠

关闭 [复制链接]
26154 |101
2014 東方員出師不快之旅
星期六晚應某位老友人約回深圳dup骨,收工後已急急腳過去,
在福田跟友人集合,飯後直沖東方元,10p.m點到步拿牌沖涼直上大堂,最近每個星期日
或紅日去都爆場,咁早就要打排位賽啦.半小時後先係吸煙區輪到2個連位.
休息一會再call女鬆腿.個場已經去過幾次,此次去目的是因為之前看中
1個腿妹(只知工號,未按過),去到才發現佢返早更.其實已經2次同佢無緣,
儘管比次機會自己,先鬆1鐘,等佢返早再按2鐘.第1個輪牌,樣貌身材皆下品,
手法不過不失吧.簽50放人.看看電視先睡一覺,由於早班是8點,我很準時7:55叫77
安排JS, JS..延遲返,我猜測JS訓過龍.已等成晚我也不差在等多1hrs,9時JS到.
過程都係咁啦,稍有越位,旁邊有位客人離開,JS反而進取問我試過在大堂打出來嗎?
我說在大堂?當然未試過,但問價之下,JS開口就是要簽400.咁Q貴,嘗試儀價,
JS話簽300,但要簽4鐘(上3鐘),因技JS今日遲到1小時上班.=_=..我心諗你遲到
又唔係我叫既.還是拒絕了.JS說自己在這里又算後生樣也好才收得貴,有些客簽400他都不肯.
又叫我下次不要點她鐘.  聽到JS這些說話其實心里很不舒服,我都係唔講野啦.
靜等2鐘時間簽80,放人(放自己)=.=小弟壓力真心大,一般都係放JS走,今日放既竟然係自己
埋單吧RMB(3x79)1.1+小費50+80=390 + $10Locker仔
此場消費其實不低,做任何項目亦無大堂送. 今年初游..已出師不利,
內心心處不舒服,此場未必再敢去啦! 或者時間可以治得好 第1次出包膠
補充:一直很少提及友人,友人一直在旁,但早上6時有事已離場,之後的都是小弟單打

评分

yikhung 發表於 2014-1-6 23:13
小費比水方貴好多

水方前排有班JS(我覺得係水刀班底果班) 唔知小費1:1計,成日覺得扣得特多想叫高D,佢地又知有JS收人400起又學人叫400,但以前叫得400,一來1:1計同人仔300唔差十分遠,二來叫得400起果D普遍都有服務有質素有交流都爽快唔會串

而家阿豬阿狗都400,仲要收返人仔,質素又差左我打死都唔制

不過呢個仲誇張,大堂0互動400.....仲要DEAL唔成串到娘親都唔認得........千祈唔好俾我點中佢...{:soso_e104:}
回复 支持 1 反对 0

上帝恩赐你个B是让你遗传下一代的,不是让你用来到处乱卖的。— 致婊子!
回复 支持 1 反对 0

佢都咁寸叫你以後唔好點佢啦!係我就簽60算數

楼主 发表于 2014-1-5 23:55:31 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
~.~..80哩個價可以留返小小尊嚴比小弟

真係一次不爽旅程,原先諗住試到自己杯荼,點之杯茶自視陳年上品,要有番咁上下先飲得起,
還直叫下次不要再來叫這茶,我真係配服而家嘅大場女女,只係花兩粒鐘做普通手作仔就叫
你比鐘錢連小費七八舊,看我週邊認識的廠妹每月頂多三千零,試問骨場女女知唔知錢其實係
幾難搵嘅呢!

此處不留人,自有留人處。
呢個場唔啱玩咪去第二個場囉。

我覺得樓主一點也不應該覺得懊惱。出來玩,遇到這樣的事,都系預咗啦!

其实每個場都可能有這種技師.我多年前也在一個小場遇到差不多的情况.發訊息給她call
鐘竟然說我小費俾得小.無心機給我按!

呢個JS認真好串嘴

我咁耐以來遇過最串的JS係水刀,你呢個睇來仲串 {:soso_e103:}

佢係乜水呀,PM工號一人點佢一次每鐘簽十蚊睇佢敢唔敢咁嚣屎 {:soso_e120:}  

blow 發表於 2014-1-6 01:09
其实每個場都可能有這種技師.我多年前也在一個小場遇到差不多的情况.發訊息給她call
鐘竟然說我小費俾得小. ...

咁佢又留電話俾你,唔想人搵唔好俾啦,個JS都痴膠花.......

睇黎東方園都唔係一個好選擇