发帖
手机端
扫码访问

夏X姨死咗2個客?

关闭 [复制链接]
139969 |45

聽講前一排死咗2個客人(不同日子),一男一女,女嘅係按摩房上吊{:soso_e126:} ,
另一個唔知,有無師兄聽過呢單嘢?堅定流?
哇哇哇..... 真定假....上吊好恐怖喎.... 仲要一男一女..........而家又七月 {:soso_e126:}

楼主 发表于 2013-8-11 23:21:22 | 显示全部楼层 来自: 香港
MrL07 發表於 2013-8-11 23:10
哇哇哇..... 真定假....上吊好恐怖喎.... 仲要一男一女..........而家又七月   ...

我都唔知,太耐無去,都係聽已離開東方夏威夷嘅JS所講,
唔知眞定假,希望有其他師兄可以補充...

上吊 好危險哦~~5通 系裡D JS 想報仇

唔係下嘛?我上個月先去完咋喎!
幾時發生架?{:soso_e126:}

Chat 發表於 2013-8-11 23:21
唔知眞定假,希望有其他師兄可以補充... ...

該位JS因咩事離職? 因為目擊事件太震撼?
可能我太小人, 唔知點解浮咗個想法出來係有人想借刀......{:soso_e132:} {:soso_e135:}

Chat 發表於 2013-8-11 23:21
唔知眞定假,希望有其他師兄可以補充... ...

Chat傳聞歸傳聞,如果係真確,好快有人會傳出,小弟暫時未收到風,我都好想知。

楼主 发表于 2013-8-12 01:20:44 | 显示全部楼层 来自: 香港
tkt2046 發表於 2013-8-12 00:56
該位JS因咩事離職? 因為目擊事件太震撼?
可能我太小人, 唔知點解浮咗個想法出來係有人想借刀......{:soso ...

你咁諗都好正常,所以要等啲經常去呢個場嘅師兄出來講兩句, 睇吓堅定流

楼主 发表于 2013-8-12 01:22:56 | 显示全部楼层 来自: 香港
主挑好食 發表於 2013-8-12 01:15
Chat傳聞歸傳聞,如果係真確,好快有人會傳出,小弟暫時未收到風,我都好想知。 ...

希望真係傳聞啦...