发帖
手机端
扫码访问

為什麼今天突然之間看不了特別分享區的帖(餅主請進)

100533 |16
二樓位“版主”已經解答坐你。{:soso_e120:}
而相信師兄都係有去開骨場。
相信都會有唔少經歷。
希望師兄可以同出餐飲報告一樣熱心分享啦。{:soso_e183:}

經過版主們再三考慮你ge case,
知道你係VS另外一個主力版區食版好用心出報告,
最近亦有參與骨區討論,
亦無任何"呃分"式回答。
分數係有誠意有努力得返黎,水份較少。
所以在決定從開特區權限與你。
不過亦真心希望你可以分享一下骨場經歷,感受。
相信上面班"give"唔少ge朋友都會贊成。

版主門真系有留意會員一舉一動!值得稱讚{:soso_e179:}

FANFAN1234 發表於 2013-5-27 22:44
版主門真系有留意會員一舉一動!值得稱讚

無ge我地點都會考慮下每個case,
太過機械化做就無意思。
主要都係想大家係度比較安心傾下計之餘,
又唔想太過死板。

ryohung0077 發表於 2013-5-27 22:48
無ge我地點都會考慮下每個case,
太過機械化做就無意思。
主要都係想大家係度比較安心傾下計之餘,

有这樣的平台討論真系辛苦各版主大人!{:soso_e179:} {:soso_e179:}

FANFAN1234 發表於 2013-5-27 22:54
有这樣的平台討論真系辛苦各版主大人!

辛苦d無所謂,
最緊要大家多上黎傾下計,交流下。{:soso_e183:}

楼主 发表于 2013-5-30 05:06:20 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
ryohung0077 發表於 2013-5-27 21:22
經過版主們再三考慮你ge case,
知道你係VS另外一個主力版區食版好用心出報告,
最近亦有參與骨區討論,

首先,多谢板主認真留心会员的动態與及公平公正的对待,这真讓我对这里的管理層深感佩服,老实说,小弟出每一个帖都好用心去做,希望可以與各会员去分享,而且,我亦非常赞成和欣赏你地嘅give and take 的概念,但至於骨埸報告,小弟因有虎虎关系,好多时候吾系好方便,希望板主门能理解,但只要在我能力範圍,我亦会盡力去奉献给vshare,就算出不了骨場報告,亦会在吾同板面give多D,同时亦希望板主不会不讓我take,而且只要有机会,我一定会出骨場報告去回赠番给論擅的

最后想讲,見到vshare的管理層会如此对侍我这个case,真係好感動,不枉我也短時間內也出了不少帖,得到你們的認同,認同我的努力,真的是不枉了,老實說,我不是串,平常我也挺忙,沒什麼時間剩,出帖對我黎講也吾系簡單的事(我一系吾出,一出一定用心寫兼盡量做到圖文並茂),所以,真係多謝板主門這麼認真的對待這個論壇,你們的認真態度,另到會員們的我們會覺得所有give都係值得的

评分