发帖
手机端
扫码访问

滿愛 - 骨場與我

21274 |59
DG 兄, 借問聲DG 是不是FOR 東莞??{:soso_e144:}

我也愛骨場, 而且我肯定比你更不能自拔, 因為上既頻率更高 , 不過因為夜晚有骨揼所以做野會起勁D , 睇黎我要向你學習 , 因為我一身痕個腦就淨係諗夜晚搞咩3搞咩4{:soso_e127:} {:soso_e127:}

楼主 发表于 2013-2-5 23:40:42 | 显示全部楼层 来自: 香港

DG 只是本人簡稱, 並不是東莞. 不過又真係留低好多腳印在塘廈,橋頭,樟木頭,石龍,常平......

說來汗顏, {:soso_e110:} 所謂起勁, 只係好似學生知道就快放學, 打工仔就快放工, 捱多陣就脫苦海 {:soso_e130:}

dg2012 發表於 2013-2-5 21:16
ching咁有經驗都未中毒,可喜可賀。

有時我會諗,如果工作冇咁辛苦,搞到肩膀和腰過度勞損;

有因就有果, 所以當然你講果個係會發生!!!

我而家唔沉骨場, 沉左另外一些野~

KONGLEI 發表於 2013-2-5 22:47
DG 兄, 借問聲DG 是不是FOR 東莞??

我也愛骨場, 而且我肯定比你更不能自拔, 因為上既頻率更 ...

原來四哥揼骨係想搞3搞4.. 壞呀你{:soso_e129:}

都有段時間會咁... 心癮大, 又好期待..
個時係去羅湖交通樓, 邊間場有車就去邊間.. 真係有驚有喜

楼主 发表于 2013-2-6 18:40:44 | 显示全部楼层 来自: 香港
yyc388 發表於 2013-2-6 10:33
有因就有果, 所以當然你講果個係會發生!!!

我而家唔沉骨場, 沉左另外一些野~ ...

CHING,有mud嘢可以取代骨場,我都想沉其他嘢。

楼主 发表于 2013-2-6 18:46:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
sverige 發表於 2013-2-6 13:07
都有段時間會咁... 心癮大, 又好期待..
個時係去羅湖交通樓, 邊間場有車就去邊間.. 真係有驚有喜 ...

俄羅斯輪盤 {:soso_e144:}

然後去到再輪牌,好刺激,完全睇骨運

小弟都係星期五最精神,快手做哂手頭工作,準時收工北上

dg2012 發表於 2013-2-6 18:40
CHING,有mud嘢可以取代骨場,我都想沉其他嘢。

而家沉緊唱K {:soso_e129:}

楼主 发表于 2013-2-7 10:41:48 | 显示全部楼层 来自: 香港

唉 可惜我五音不全 {:soso_e110:}