发帖
手机端
扫码访问

(花の滿愛)無言的結局

189486 |78
楼主 发表于 2013-1-23 21:51:09 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2013-1-23 21:54:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
dkdkdk 發表於 2013-1-23 21:22
怪不得你常問人密碼啦!
寫得很有故事性,讓人追下去看

多謝絕DK讚賞, 跟你的報告差得遠啦...

所以呢, 問人密碼唔一定係想去爽爽架...{:soso_e113:}

楼主 发表于 2013-1-23 21:56:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
czshare 發表於 2013-1-23 21:27
真羨慕,你有一個這樣理知的對象。
那是福份。
因你不用承受我所承受的痛。 ...

豬仔, 三人既世界一定要有一人懂得放手,

但誰肯做那一個呢?

娛樂場所同外面社會有一個好零舍唔同嘅地方,就係男女擦出火花嘅嘅機會,比起外面嘅世界快好多,容易好多。

外面嘅世界,就算有感覺,都要經過交往,約會,估下估下,起碼都要幾個月嘅時間,先會托下手,車下,再過多一段長時間,至會發展到摸摸揸揸,跟住至上床。

但係喺骨場,似乎skip咗前面拍拖嗰part,好快就好似熱戀咁。

係唔係因為無基礎,來的快亦去得快?
像野火燒得猛亦滅的快?
抑或係之後先至發覺性格合不來?
抑或只係喺嗰刻大家有需要?

愛上娛樂場所女仔最難頂就係成日諗佢有無同其他男人做同樣個嘢,就算佢話無又唔信。佢唔覆電話仲仆街,行唔安坐唔落,大興問罪之師,點解唔覆我??係咪同第二個男人搞嘢??佢通常會話電話無電,又或者調咗震機聽唔到,諸如此類,諸如此類。

算吧啦,我試過,怕怕啦!!

呢個回覆,俾埋雪版。

雲 發表於 2013-1-23 21:31
估唔到你寫既報告
除左有白果味之外
仲咁有感情味道

佢推出白果門係有原因嘅
正如仙奴叫人按正骨一樣{:soso_e133:}

楼主 发表于 2013-1-23 22:48:57 | 显示全部楼层 来自: 香港
laoguo 發表於 2013-1-23 22:38
娛樂場所同外面社會有一個好零舍唔同嘅地方,就係男女擦出火花嘅嘅機會,比起外面嘅世界快好多,容易好多。 ...

過來人真係再明白不過

技師一日見咁多男人, 你做佢男友真係提心吊膽...

就算佢唁提供VAS, D男客人咪一樣會抽水...

做技師既男人就係唔容易...(咬老軟者除外)

楼主 发表于 2013-1-23 22:50:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
unhappy123hk 發表於 2013-1-23 22:42
佢推出白果門係有原因嘅
正如仙奴叫人按正骨一樣

樂叔你終於明白"白果門"之真義...{:soso_e103:}

花師奶 發表於 2013-1-23 22:50
樂叔你終於明白"白果門"之真義...

只係了解背後不可告人之秘密動机{:soso_e141:}

估唔到門主同我一樣,當日我沉既同時,一見某場既報告,我就會即刻入去睇,睇下vas女主角係咪她,每個報告都會無限想像!我果然係你既門生!!

This JS has clear mature mindset and help you make a correct decision before both of you suffer more pain