发帖
手机端
扫码访问

“泊岸驚奇” 之《 滿愛月。愛滿月》

16942 |73

deleted

评分

好滿足,
雖然懷念星星,
但睇得出豬老大好滿足今次旅程

其實所謂的情是好多方面, 我覺得對一個場的情絕對係可以的~~
朱老大作品真係冇得頂, 仲以為沒有機會再看~~~
今次真係好多謝小豬做左件咁有意義的事, 都樂見VS 仍有好多有心人, 期望見到更多的報告, 特別是新人的報告!!!

有生之年…可以再睇到朱老大報告…....
巧緊動呀禾~
我暫時只能用一個icon表達我呢刻嘅心情….
{:soso__15526765475412291108_3:}{:soso__15526765475412291108_3:}{:soso__15526765475412291108_3:}

等我再慢慢品嘗下先…{:soso__7804533689218613688_1:}{:soso__7804533689218613688_1:}

船都靠到碼頭,仲要想星星。{:soso_e141:}
不過無風無浪,只見月亮好正常。

朱兄人已在碼頭,但心却往星星!是否男人都是得一想二之輩.{:soso_e113:}

重系想住你槪最愛星星 朱兄 槪文筆越黎越了得

看著朱才子報告,
心中一片感動.

可能就是期待太久吧,
忽爾好像回到當天自己初來VS的光景,
那時期待朱才子報告就是其中一個沉迷VS的原因吧.
那時的繁華盛世, 今天彷彿又活現眼前.

另一感動是,
原來我們對星星的感情還是那麼一致,
每次我在其他地方推油按摩,
總因那份手法覺得若有所失,
是星星獨有其他場所不能給予的.

在最忙碌的一刻, 工作推得滿桌都是,
卻叫人非得先睹為快, 不回帖不罷休...
真的唯朱佬也...

回完帖,
又要繼續返返現實世界先...{:soso_e130:}

朱佬果然係朱佬

看朱佬文章, 總是覺得看一套浪漫電影

身在塞外心在漢...只怪碼頭待婢不曾上下打點好;服務未有週週之誤!=_="
下回遊遊「涷荒懸」或許令你樂不思「熟」!(舊相好也)^_^