发帖
手机端
扫码访问

愛滿月 之 與香妃的帕拉圖式戀愛

15860 |64

其實就兩睇,
如果本身有家庭會考慮多d,
因為始終可以一起機會唔大。
相反單身ge就可能比較少考慮,
因為仍然有機會最後一起。

ryohung0077 發表於 2013-1-22 13:56
其實就兩睇,
如果本身有家庭會考慮多d,
因為始終可以一起機會唔大。

係就係咁講, 但係當大家考慮少 D 果陣, 感情就會變得脆弱
我遇過有 D 女仔, 佢交副身體比你純粹興至所致, 覺得同你有 feel, 唔會點考慮以後
但係又有 D 女仔, 有算好有 feel, 打哂車輪咁, 但係都要過五關斬六將先肯交副身體出黎, 果段時間培育出黎既感情都比較實際比較真, 但係果種幻得幻失都好痛苦
作為一個男人, 有多太多考慮可能好婆媽, 但係都比到人信心, 同樣地我都會咁樣睇女仔.....哈, 都係純粹自己既睇法

manhon1981 發表於 2013-1-22 14:13
係就係咁講, 但係當大家考慮少 D 果陣, 感情就會變得脆弱
我遇過有 D 女仔, 佢交副身體比你純粹興至所致, ...

考慮多少當然唔一定完全同結婚定單身有關係,
只不過結左婚ge,相對條件所限,就更加需要考慮清楚。
而單身ge,因為無家庭,可以少d考慮容易發展。

當然都要考慮雙方想法。
例如雙方都係不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。
就當然可能可以完全唔考慮啦。
又或者自己玩玩下對方想認真想永久?又會點?
調轉講又會如何?

所以真係每個情況都唔同。

能在懸崖邊勒馬, 呢種定力真係值得佩服

其實你果晚搞到佢成晚冇瞓,玩死佢

楼主 发表于 2013-1-23 17:31:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
cookpoint 發表於 2013-1-23 17:28
其實你果晚搞到佢成晚冇瞓,玩死佢

唉!其實嗰晚瞓唔着嘅,又點止佢一個呢!{:soso_e150:}

老郭兄真係識情趣, 仲要幾分遺憾 , 你咁搞法, 其他ching 都唔駛媾佢了{:soso_e120:}

laoguo 發表於 2013-1-23 17:31
唉!其實嗰晚瞓唔着嘅,又點止佢一個呢!

一個女人, 上左床, 退下羅衣準備翻雲覆雨, 你就退場唔玩, 真系比你吹漲. 其實你訂得房, 上得佢房, 佢都知道會有勿野事會發生. 甘你又早知如此又何必當初

楼主 发表于 2013-1-23 17:47:37 | 显示全部楼层 来自: 香港
KONGLEI 發表於 2013-1-23 17:32
老郭兄真係識情趣, 仲要幾分遺憾 , 你咁搞法, 其他ching 都唔駛媾佢了  ...

佢琴日從老家發咗個微信俾我。“好懷念和歌山的海膽。當然,還有你”。{:soso_e106:}

我呢亭廣東話叫做“生人霸死地”,
普通話叫咗“佔著茅坑不拉屎”。{:soso_e128:}

楼主 发表于 2013-1-23 17:55:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
cookpoint 發表於 2013-1-23 17:47
一個女人, 上左床, 退下羅衣準備翻雲覆雨, 你就退場唔玩, 真系比你吹漲. 其實你訂得房, 上得佢房, 佢都知 ...

佢點諗,我唔知。但係我嘅底線係“可以婚外性,不可以婚外情”。
我送佢番酒店只係禮貌,攬攬錫錫以前喺桑拿房都有,我好清楚要點到即止。我無呻笨,頭先話瞓唔著係講笑者。