发帖
手机端
扫码访问

柯士甸站,食得過癮既辣雞煲

6425 |21
住大角咀既朋友已多次邀請食雞煲,今次終於成事了,成日都怕老公食唔到,所以叫左個小辣,雖然老公邊食邊流汗,但佢都話好味。

我地叫得唔多野食,但勝在樣樣都好味,除左本身個雞煲好食外,當中要讚的還有手切肥牛,超好味。

起初我地猶疑不決要雪花牛好,定手切好,店員話:試下手切啦,我地d牛好新鮮嫁。牛肉到了,好大碟,好鮮味,果然無介紹錯wor。
20120916_4ef5c5257fab0b076211HjMOAXYZzjuT.jpg 20120916_5459dfe0b9703938b80aZQCqCq1Rm8Th.jpg 20120916_8887ea44af71112cdfe6NiA6AFZMXPNW.jpg 20120916_65797b5141fdd9494a7fOHG6OOSP3xce.jpg 20120916_b25c6f858903bb794adfp5G54xB59Kq2.jpg 20120916_cb01d3e80c74704d1ee0iDgtWbJcZGGv.jpg 20120916_ce75d8686c324fd682faSaSjjEmHB1rI.jpg 20120916_e5cb06ac54d0a55a1ab14mUAs0S2D4Hz.jpg
另外要一提既係新鮮鵝腸,我真係好怕佢d肥糕,但原來滾到佢超熟,d糕唔見晒時,又係超好味。

老公同朋友不停飲黃老吉解辣,我就只係要左一支水,可頂足全場。

雖然我地食既品種唔多,但佢樣樣都大大碟,呢間店sell既係足料,好味同新鮮,雞煲百幾,肥牛差不多二百,加埋菜呀,面呀,鵝腸,雲吞,金菇,午餐肉,同埋n罐黃老吉,盛為四百多元。

眼見隔離檯的串燒,我又好想食,但已經好飽,唯有留番下次先食lu!

评分

師姐你好擦得、又食得辣
kt 好鍾意食鵝腸
諗起D鵝腸索哂D辣雞汁.....入口嘅味道.....攪到我而家流哂口水

請問呢間野叫乜名呀?

個雞煲睇落又真□系幾辣下!!
不過碟手切雪花牛好正!

好辣呀!{:soso_e118:}

新鮮鵝腸買少見少,餓番一輪留定個肚去擦番餐

流哂口水了, 好想食

肥牛雖貴但的確靚貨

手切牛色水好似爭D喎,可能係燈光問題!
最緊要放入口就知龍與鳳!

係喎,,,可否快D講個店名黎聽下啦....呵呵