发帖
手机端
扫码访问

一個特別的飯局,一個特別的報告

22204 |101

我都估到架啦,果幾日眼眉眺原來係你地講我。:y-29:

糖水係咪每人食兩種架?

你地個蛋百炒翅係咪無落醋?所以無味道?同常食蛋白都應該放醋。

我同各位版主都唔多熟,實估唔到邊個打邊個啦,呢D分都係無福消受!唔公平呀!:y-14:

老公 發表於 2012-7-27 18:08
我同各位版主都唔多熟,實估唔到邊個打邊個啦,呢D分都係無福消受!唔公平呀! ...

如果清楚我地O既文筆, 已經可以估到!!

你咁講即刻證明你以前好少留意版主們O既報告/ 回覆啦!! :em3:

batbatbat 發表於 2012-7-27 12:28
果然係飲食報告
睇完晏d再回

有兩個其實好易估O既...

報個到,支持左先慢慢睇.{:soso_e130:}

就咁睇相,都覺得啲野食好吸引,你地幾多毎人食架?4000好似有啲貴

所謂得食品,我覺得真係有點華而不實,
或許就如KT兄所言,我來自低下階層未懂欣賞吧!
反而係一班版主共聚,機會實屬難得,
同一班志同道合既朋友一齊食飯聚會,
相信這會比什麼勞什子名菜來得矜貴呢!

甘貴既野我真係未食過..
希望遲d我都有機會食下啦
好好睇既一個報告 like 爆呀~~~{:soso_e179:}

成班大款係高級餐廳食4000蚊:em12:我呢D平時食快餐,杯麵節衣宿食將D$拿去DUP骨既人得個恨字:em23:

乜八個大男人都只係食左一碗白飯??:em2:

一班有共同興趣(DUP骨),共同使命(管理VS)既好友,百忙抽空相聚食飯,交流,又開心又有意義:em21:

KT話有一個放飛機,皇騎又冇黎,正骨版版主名都係得八個,應該仲有管理員吧~~連邊個八個人出席都未知,點估呢??:em5:

版主CROSSOVER報告只有呢個飯局報告??連骨版CROSSOVER報告都冇個??:em1:

楼主 发表于 2012-7-28 10:53:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
ariesml 發表於 2012-7-28 01:46
成班大款係高級餐廳食4000蚊我呢D平時食快餐,杯麵節衣宿食將D$拿去DUP骨既人得個恨字

乜八個 ...

怕鬼咗你哋,就俾多少少貼士啦
嗰晚有2位版主,1位管理員,5位超版一齊食飯
原本仲有一位管理員話出席,不過最後都放飛機:em11: