发帖
手机端
扫码访问

水荒Q房有細路電視?

13686 |76
嘩, 咁各位仁兄既大戰實錄尤咩易俾人偷拍放上網架!?

比禁多錢...仲要比人CCTV..OH ..FUCK YOU...

Chat 發表於 2012-7-5 23:44
我嗰次入去, 都係週圍check, 但最高嗰啲出風或抽風口睇唔清, 最后關到暗一暗先開始... ...

如果要裝監控, 梗係有埋紅外線功能啦, 再暗都無用!

laoguo 發表於 2012-7-6 07:56
如果要裝監控, 梗係有埋紅外線功能啦, 再暗都無用!

較暗啲, 心裏上有啲安全感:y-13:

Chat 發表於 2012-7-6 09:06
較暗啲, 心裏上有啲安全感

正傻仔嚟嘅, 以為較暗D無事,:y-17:有心裝你嘅話, 漆黑一片都影到啦. 教精你啦, 下次入房蒙住面, 最安全就喺著到好似伊斯蘭女人咁, 包無事. 呢招高呢.. 我都有少少佩服我自己...:y-12:
伊斯蘭婦女 (298x400).jpg

laoguo 發表於 2012-7-6 09:49
正傻仔嚟嘅, 以為較暗D無事,有心裝你嘅話, 漆黑一片都影到啦. 教精你啦, 下次入房蒙住面, 最安全就 ...

使唔使入得咁應呀:em1:
全深圳咁多場, 唔一定要去水方嘅, 有啲中場都唔錯,
而家去水方除咗按全身, 已經好少做大堂, 年中慳唔少

Chat 發表於 2012-7-6 10:00
使唔使入得咁應呀
全深圳咁多場, 唔一定要去水方嘅, 有啲中場都唔錯,
而家去水方除咗按全身, 已經好 ...

我都係咁話, 水方鬆腿入埋房已經屬於奢侈消費, 我已經成年無去啦. 宜家多數去tpy同星星.

laoguo 發表於 2012-7-6 10:07
我都係咁話, 水方鬆腿入埋房已經屬於奢侈消費, 我已經成年無去啦. 宜家多數去tpy同星星. ...

tpy同水方價錢咪差唔多...
我而家係啲中場都揾到唔少好嘢, 收埋慢慢玩, 唔使再去啲大場:em20:

Chat 發表於 2012-7-6 10:13
tpy同水方價錢咪差唔多...
我而家係啲中場都揾到唔少好嘢, 收埋慢慢玩, 唔使再去啲大場 ...

tpy鬆腿價錢同3水差唔多, 不過入房就平過水方. 有邊D中場好玩呀, 推介下啦.