发帖
手机端
扫码访问

抵食街坊小炒 - 大角咀萬發海鮮火鍋菜館

12666 |43

kt1997kt 發表於 2012-7-11 14:19
batbat 你唔好口輕輕
我落簿記住你睇吓你個報告幾時出

其實又係果句
相早已影哂
不過硬係冇的起心肝寫埋個報告

kt超版  感激你執我二攤{:soso_e128:} "香港飲食區" 就由這秒鐘開始 交比你揸庒.....我會定期出糧比你{:soso_e112:} 每一個 三百字 十張相報告 工資三十分   仲有花紅分添  超個三十個回應  每個一分 工作時間任擇  天天出糧  免費性能力下降醫療褔利  {:soso_e142:}

我好撚粗口咩{:soso_e111:} 我在此已好鳩克制  我在其他討論區失禁起上嚟  爛過宜家十倍啊{:soso_e174:}

楼主 发表于 2012-7-14 10:26:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2012-7-14 09:24
kt超版  感激你執我二攤 "香港飲食區" 就由這秒鐘開始 交比你揸庒.....我會定期出糧比你{:sos ...

頂!你終於俾我份報告引出嚟哪
妖!不過我對你嘅回應好Q唔滿意
今晚得閒先詳細回你炳你

kt超版  感激你執我二攤 "香港飲食區" 就由這秒鐘開始 交比你揸庒.....我會定期出糧比你{:sos ...

份工幾荀喎!性能力都照顧埋,爽呀

楼主 发表于 2012-7-15 10:17:40 | 显示全部楼层 来自: 香港

象版你份僱傭條件好麻麻咋喎
三百字十張相報告如果在骨區出都唔只30分啦
你出手咁低點挖角呀!

仲有,由我一出社會做野,我就知道有一D二攤執得過,有一D千其唔好掂手
邊D執得過?
就係那些衰到貼地的爛攤子,接咗手都冇得再衰
但好少少就可以威威,威過威士忌
但有D攤子千其不可沾手
例如……飲食區的版主要係真正食家
kt 這些柴娃娃扮識食的人
講下搗亂下飲食版就可以,接手……唔好预我
除咗kt 閒雲野鶴,唔想坐定定做野之外
香港飲食版係一個有特别風格的版區
乜野風格?充滿象版嘅風格囉……粗口滿天飛囉
咁……kt 執你象版二攤咪好老襯?
吃力不討好,你話 kt 會唔會做喇!
粗口象版,香港飲食區都係你自已哽番佢啦
你精我唔呆,唔好質D 好野俾 kt ,唔該!

登录/注册后可看大图

e個餸要揾理你一齊食先得,我屋企人一定吾食

楼主 发表于 2012-7-25 11:59:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
20813261 發表於 2012-7-25 11:55
e個餸要揾理你一齊食先得,我屋企人一定吾食

我都係同班衰仔衰女去先有得食咋
同你一樣,老虎又係對所有內藏有抗拒
揾機會約埋象版去食餐勁啦:y-53:

kt1997kt 發表於 2012-7-25 11:59
我都係同班衰仔衰女去先有得食咋
同你一樣,老虎又係對所有內藏有抗拒
揾機會約埋象版去食餐勁啦 ...

食飯我啱,不過我驚你兩條友仔,
講口又講手,我攔吾住你地炸!
{:soso_e112:}

楼主 发表于 2012-7-25 12:36:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
20813261 發表於 2012-7-25 12:06
食飯我啱,不過我驚你兩條友仔,
講口又講手,我攔吾住你地炸!

我同象版講手嘅對象唔同、冇衝突嘅喎....佢鍾意EE我鍾意時尚美女呀:em19: