发帖
手机端
扫码访问

真正的漁人碼頭食的法國餐

关闭 [复制链接]
4672 |16
楼主 发表于 2012-4-5 00:56:07 | 显示全部楼层 来自: 加拿大

多謝ken師兄回應{:soso_e181:} 小象也同意食物和氣氛是互相影響{:soso_e179:}   

welcome to richmond
I live nearby but i rarely dine in this area
The chinese 私房菜 on no 1 road is not bad
u can try

kkbbq 發表於 2012-4-1 21:44
如果去早十五分鐘到達...個日落景色一定影得好靚 但個地球唔會等埋我嘛
鬼子 ...

if u want to enjoy the sunset
u better go to northwest side of the dam.
across from the airport

楼主 发表于 2012-4-6 05:43:23 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
davidcanada 發表於 2012-4-6 05:22
if u want to enjoy the sunset
u better go to northwest side of the dam.
across from the airport

多謝師兄好介紹{:soso_e181:} 列治文多華人定居..一定有更好的中式食肆{:soso_e179:}小象十分感謝師兄的景點推介{:soso_e183:}  

真哂料,D青口汁梗係用鹹豬麵包點哂佢食喇,今晚再去食過!:em11:
如果你咁做、一定吾會失禮、D鬼佬都吾知幾高興潻呀!:em17:

楼主 发表于 2012-4-10 23:42:43 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
20813261 發表於 2012-4-10 23:40
真哂料,D青口汁梗係用鹹豬麵包點哂佢食喇,今晚再去食過!
如果你咁做、一定吾會失禮、D鬼佬都吾 ...

但係厘個食法我唔啱呢{:soso_e101:} 我好怕食發水麵包{:soso_e127:}我係講真