发帖
手机端
扫码访问

初訪澳洲牛奶公司

11369 |50
楼主 发表于 2012-3-17 20:01:16 | 显示全部楼层 来自: 加拿大

楼主 发表于 2012-3-17 20:21:02 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
chulo2009 發表於 2012-3-16 16:15
仲以為象版一世都唔會去幫襯呢間店
終於皇恩浩蕩,小休前都贈言幾句,間店真係有運行
我好同意佢地係被過份 ...

如果要我排隊  真係厘世都唔會幫襯佢{:soso_e147:} 澳洲牛奶公司嘅炒蛋 我絶對唔會做得差過佢喇{:soso_e182:}
超版講得啱{:soso_e163:} 澳洲牛奶公司出品比一般茶記高兩皮{:soso_e179:} 所以我都話  唔駛排隊我都會再幫襯{:soso_e100:}
超版 我唔係話澳洲牛奶公司現在請女水吧{:soso_e121:} 只係話其他茶記  十間有七間搵女人做水吧{:soso_e134:} 澳洲牛奶公司都重係男水吧  所以杯咖啡唔錯{:soso_e179:}
真係有D擔心  如果重係女人水吧當道{:soso_e117:} 過多十年八載 港式奶茶咖啡 真係會失傳 末落{:soso_e127:}

楼主 发表于 2012-3-17 20:31:16 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
無爭有為 發表於 2012-3-17 01:08
象版快D返黎啊,我會出番個報告等你!
同象版吹水有陣時係獲益良多,
就憑你的人生經驗已經夠我偷師啦! ...

首先多謝  有為兄肯首撑一撑我個場{:soso_e181:}{:soso_e165:}  
但係有為兄 你D乜鬼野獲益良多....人生經驗....唔該你攞番去自己用{:soso_e120:} 小象真係擔唔起{:soso_e136:}
樣衰.固執.自大.扮野.小氣.衝動.爛口.鹹濕......咁形容我就GOOD咧{:soso_e179:}

楼主 发表于 2012-3-17 20:34:26 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
461933 發表於 2012-3-17 10:58
其實唔係想像中好食,你想坐到得舒服點和耐點就不要去了

厘D咪叫過份吹捧囉{:soso_e120:} 不過以澳洲牛奶公司的賣價  又合理嘅{:soso_e100:}

kkbbq 發表於 2012-3-17 20:01
宜家除左銀行  無人再會寄信lu

其實寫信是開玩笑的! 佻皮藍髮.gif 祝你一路順風是真心的! 面紅.gif
最要緊是帶"手信"給我們!!!! uc111.gif

楼主 发表于 2012-3-17 20:37:19 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
Relax1234 發表於 2012-3-17 15:05
的確,澳洲牛奶係互相吹捧下撞正自由行的作大名店

自由行小象所見唔多{:soso_e112:} 反而好多港青  佢哋又仲好似幾欣賞咁喎{:soso_e103:}

楼主 发表于 2012-3-17 20:39:11 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
estheryau1221 發表於 2012-3-17 20:37
其實寫信是開玩笑的!祝你一路順風是真心的!
最要緊是帶"手信"給我們!!!!
...

最要緊是帶"手信"給我們

咁我寧願寫信{:soso_e113:} {:soso_e128:} {:soso_e113:} {:soso_e128:} {:soso_e113:}

kkbbq 發表於 2012-3-17 20:31
首先多謝  有為兄肯首撑一撑我個場  
但係有為兄 你D乜鬼野獲益良多....人生 ...

咁謙啊象兄!
我上次話你係謙謙君子,你都係咁講,

楼主 发表于 2012-3-18 12:24:13 | 显示全部楼层 来自: 加拿大
無爭有為 發表於 2012-3-17 21:12
咁謙啊象兄!
我上次話你係謙謙君子,你都係咁講,

足以證明小象無講大話{:soso_e182:} 因此我自己都唔記得幾時講過{:soso_e120:}

物咁都中蕉,唔知出埠前象版有冇賣張六合彩呢?話唔埋中彩咯。 。

呢個價和出品,總體來講先優勝好多茶記!
不過好多時人滿為患,又是否呢個價出到呢個質數呢?