发帖
手机端
扫码访问

周X師傅介紹的點點心,五食無損失!

12355 |46
楼主 发表于 2012-3-7 20:34:54 | 显示全部楼层 来自: 香港

齋睇佢門口又周X又街坊食神咁,
未試過齋睇佢門口就嚇死,{:soso_e118:}
試完之後就笑死,SORRY係飽X死!{:soso_e148:}

芝士蝦球伊面$28,
不求味道,
也覺得好很抵!
{:soso__1262200226808214337_1:}

楼主 发表于 2012-3-7 20:41:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
ALAN007 發表於 2012-3-7 20:38
芝士蝦球伊面$28,不求味道,也覺得好很抵!

7哥你如果食過就知,蝦無味、面無味,
食個茶記芝士撈面都好食過佢多多聲!

無爭有為 發表於 2012-3-7 20:41
食個茶記芝士撈面都好食過佢多多聲! ...

萬物騰貴,28蚊無味已經萬幸!
好過有異味....  
{:soso__3037797586495051276_2:}

楼主 发表于 2012-3-7 21:00:58 | 显示全部楼层 来自: 香港
ALAN007 發表於 2012-3-7 20:50
萬物騰貴,28蚊無味已經萬幸!好過有異味....

聽完7哥咁講又覺得有D道理喎!

無爭有為 發表於 2012-3-7 20:41
食個茶記芝士撈面都好食過佢多多聲! ...

蝦無味、面無味
小象最近都遇上不少這樣的"K屎"{:soso_e101:}   包括龍蝦..海蝦..現在D蝦都唔知係咪種出嚟{:soso_e120:} 無味無道咁樣{:soso_e148:}

kkbbq 發表於 2012-3-7 21:06
蝦無味、面無味  
小象最近都遇上不少這樣的"K屎"   包括龍蝦..海蝦..現在D蝦都唔知係咪種 ...

莫非啲蝦係假蝦?抑或係素蝦?
哈哈!
{:soso__14984071593191757854_2:}

estheryau1221 發表於 2012-3-7 10:45
哎.....ken兄,我真的沒有歧視肥人,沒有針對人,請你仔細再翻看一次我所有的回覆!
我重申,肥不一定是不健康 ...

今朝晨早流流,可能我眼屎未抹乾淨,睇漏某啲字句,懵神神揣摩唔到EY兄想表過嘅意思。 sori了,請唔好放在心。

ken_choy 發表於 2012-3-8 00:02
今朝晨早流流,可能我眼屎未抹乾淨,睇漏某啲字句,懵神神揣摩唔到EY兄想表過嘅意思。 sori了,請 ...

ken兄,唔緊要,清楚了解整件事就好了!{:soso_e100:}

kkbbq 發表於 2012-3-7 07:23
Ken哥 你誤會左estheryau師兄喇
佢唔係歧視肥佬  佢意思只係話在公仔箱入面  ...

冇話兄歧視肥佬,只不過覺得沒有必要用咁多形容詞去朔造一個“醜陋肥人”。諗起都反胃丫嘛!:y-85:

周x個樣又真喺幾猥瑣,不過佢身邊咁多件美女廚房。喺我都想變猥瑣佬。:y-18:

啊? !上去消費,仲要人捒你?不如叫個JC play你好過。 。:y-51: