发帖
手机端
扫码访问

灣仔QRE Plaza柊亭料理 - 不值推介的日本料理

104068 |11
昨晚去合和中心,想試下新野,就去了對面新開的QRE Plaza柊亭料理,當時約八時,環境不錯,但冇咩人,看看menu,價錢比較貴,但在灣仔區仍算可接受,叫了特上壽司,烏東和一些小食

環境不錯

Menu,好似好靚咁,.....

實制好一般 ($220)....not worth

先來了壽司後,要等了半小時再吹先致來其他,但當時只有三枱客,bad service

焗金鈷,好咸!

稻庭烏東($98),淡而無味

结論
推薦菜式:無
消費: 500元2人
用餐日期:約在2012年2月17日
評分(具體:味道** 衛生**** 服務**  環境*** 價錢**)

评分

師兄 多謝你的報告{:soso_e181:} 睇落這間"柊亭料理"D格局 架撑好普通料{:soso_e112:} 但都收個中上價錢喎{:soso_e114:} 就以個份壽司嚟講  收得咁嘅價錢  賣相真係得30/100分{:soso_e118:}  難聽D講句 我平時Lunch四十五蚊嘅定食  都賣相好好多{:soso_e120:}

楼主 发表于 2012-2-19 12:27:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
我也覺得很差,去元氣好過佢,又平d,所以要上來公開佢哈哈

師兄,呢間野真係好麻麻
食物賣相好普通 (嗰碟壽司仲差,D野好似唔新鮮咁樣)
而且,得三枱客叫碟壽司都要半個鐘,service 好極有限
個碗稻庭烏冬嘅湯底真係清澈喇......就算有味都係師傅啦!

唔喺化~
五旧水食啲咁嘅嘢~{:soso__5739509404966658630_2:}
sushi睇来都冇咩胃口!{:soso__7928776949637909326_4:}

稻庭烏東($98) - 呢碗嘢,我谂10蚊成本!啲汤底真喺清到呢。。。。{:soso__224318412224748311_4:}

楼主 发表于 2012-2-20 00:37:21 | 显示全部楼层 来自: 香港

就算有味都係師傅啦
睇下佢幾時則粒

楼主 发表于 2012-2-20 00:37:23 | 显示全部楼层 来自: 香港
kt1997kt 發表於 2012-2-19 17:53
師兄,呢間野真係好麻麻
食物賣相好普通 (嗰碟壽司仲差,D野好似唔新鮮咁樣)
而且,得三枱客叫碟壽司都要半 ...

就算有味都係師傅啦
睇下佢幾時則粒

睇賣相真係五值呢個價,味道如何都無興趣知,
兩個人五百蚊去松屋食好過,最起碼任食!

rickydog 發表於 2012-2-19 12:27
我也覺得很差,去元氣好過佢,又平d,所以要上來公開佢哈哈

咁rickydog師兄你又做很啱喎{:soso_e179:}   唔一定好嘢先推介{:soso_e100:} 食到D搵笨實野都可以post出來{:soso_e121:} 等大家防範一下{:soso_e113:}

睇d相真系好差下,生鱼片无色水,其他食物完全吸引唔到人。
如果系d平民价日本料理仲叫ok,尼个价就...