发帖
手机端
扫码访问

元朗有乜食@麵食篇

9602 |35
好幾間都無左LU .....

评分

楼主 发表于 2012-5-9 13:31:28 | 显示全部楼层 来自: 香港

請問有咩九唔搭八呢??

事實好幾間你寫既鋪已經執左...{:soso_e180:}

楼主 发表于 2012-5-12 15:07:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
gn02238473 發表於 2012-5-12 14:45
請問有咩九唔搭八呢??

事實好幾間你寫既鋪已經執左...

你去過元朗未啊  我寫嘅麵鋪  間間都開門做緊生意

不如你指出邊間已經執左丫

haha, 你咪去睇下彪記, 學記執左未....

ban 還ban, update下自己先啦元朗人

楼主 发表于 2012-5-12 15:39:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
gn02238473 發表於 2012-5-12 15:24
haha, 你咪去睇下彪記, 學記執左未....

ban 還ban, update下自己先啦元朗人 ...

彪記裝修緊啊  重係早兩星期嘅事   可能開番都未定  不過厘間垃圾執都係好事
你有無睇清楚學記係大排檔果間  並非鋪頭果間呀
再者你揾個半年前嘅報告上嚟抝頸  都算頂引  何況  我有無必要日日去巡視元朗各食肆啊{:soso_e120:}
不過  咁都好過你出埋D  「揾日去試下先」 「好似好好味喎」 厘D咁嘅無聊回應  努力啊
多謝你同我吹下水添

討論區唔比人留呢D COMMENT ?!??OK FINE~~ 你要BAN咪由你BAN囉HAHA

彪記呢間垃圾<-- 你咁得講得出我真係無話可說喇!

楼主 发表于 2012-5-12 22:10:56 | 显示全部楼层 来自: 香港
gn02238473 發表於 2012-5-12 18:06
討論區唔比人留呢D COMMENT ?!??OK FINE~~ 你要BAN咪由你BAN囉HAHA

彪記呢間垃圾

唔好意思出左城食飯  依家先番到嚟同你傾心事{:soso_e166:}
留有point嘅回覆  當然萬二分歡迎  但係D口水post  真係多謝晒囉{:soso_e101:}
好似依家咁咪幾好囉  有互動  有交流  我地熟落左幾多  你回覆嘅誠意又高左{:soso_e181:}
我從來無講過要ban你  或有意圖ban你喎  你唔通認為自己抵ban  咪咁喇  人誰無錯呢{:soso_e120:}
彪記呢間垃圾~~我以為你都係咁認為  我配合你乍{:soso_e114:} 彪記裝修  你都咒佢執左喇  好就你唔會咒佢執喇  我又會錯意添 {:soso_e127:}  

SORRY 小弟同好多元朗兄弟一樣, 好鐘意食彪記, 不過可能你真係唔知, 彪記真係執左,唔係裝修囉(我唔知你幾耐無去啦, 鋪位都已經係另一間食肆)

楼主 发表于 2012-5-13 00:25:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
gn02238473 發表於 2012-5-13 00:14
SORRY 小弟同好多元朗兄弟一樣, 好鐘意食彪記, 不過可能你真係唔知, 彪記真係執左,唔係裝修囉(我唔知你幾耐 ...

其實上次路過我都有發覺 如果無記錯  好似彪記  變左做標記