发帖
手机端
扫码访问

豬仕仔帶你食!食!食!一邊炭爐火鍋一邊燒野食!!廣東人小廚

15235 |95

吓!!!!!乜原來係豬仕兄破處之作{:soso_e102:}
豬仕兄{:soso_e121:} 小象欠你一封破處利是{:soso_e100:} 有機會見到我  記得問我攞{:soso_e163:}

kt1997kt 發表於 2012-1-9 17:57
有乜出奇!
我好鍾意同老虎喺星期日行街市買餸
但好失敗.....老虎祇係俾我陪佢買餸,但就唔俾我 ...

煮埋俾你食都係另一種幸福啫~:y-87:

楼主 发表于 2012-1-9 20:21:48 | 显示全部楼层 来自: 广东
kt1997kt 發表於 2012-1-9 17:57
有乜出奇!
我好鍾意同老虎喺星期日行街市買餸
但好失敗.....老虎祇係俾我陪佢買餸,但就唔俾我 ...

{:soso_e144:} 噤有無叫你洗碗呀?

楼主 发表于 2012-1-9 20:24:04 | 显示全部楼层 来自: 广东
ryohung0077 發表於 2012-1-9 19:13
估唔到猪仔份老处报告o甘吸引。
500几算系抵啦,不过你唔觉得两公婆食太多?
不过尼种风味真系几吸引我尼d ...

{:soso_e149:} 係食大左,但叫左個火煱底唔叫D料又好唔抵{:soso_e150:}

楼主 发表于 2012-1-9 20:28:36 | 显示全部楼层 来自: 广东
kkbbq 發表於 2012-1-9 19:14
又超大隻蝦..又鮑魚..又生蠔..好豪華呀 八草一隻嘅蝦真係未食過
豬仕仔師兄 係 ...

28蚊可以食只鮑鱼、算ok啦~{:soso_e139:}
只虎虾係貴左D但放像係個爐度好壯觀哦!{:soso_e142:}

象版叫到,我以后一定会好好做事的!{:soso_e144:}

人多唔多架,衛生如何
我其實幾怕人多等既地方食野,想慢慢食又見有人等就食得唔安樂

楼主 发表于 2012-1-9 20:38:41 | 显示全部楼层 来自: 广东
kkbbq 發表於 2012-1-9 19:30
吓!!!!!乜原來係豬仕兄破處之作
豬仕兄 小象欠你一封破處利是{:soso_e1 ...

係咪先{:soso_e144:}
重手D唔该!{:soso_e120:}

豬仔, 見你係度出現我都放心晒...:em19:

又火鍋又BBQ真係照顧唔到, 淨係BBQ得唔得, 會唔會平D?

多人時會唔會坐埋出鋪?

楼主 发表于 2012-1-9 20:54:50 | 显示全部楼层 来自: 广东
HAMGER 發表於 2012-1-9 20:30
人多唔多架,衛生如何
我其實幾怕人多等既地方食野,想慢慢食又見有人等就食得唔安樂 ...

人勁多!最好早点罷位~
衞生就一般大排檔格局,可以的。當然不及壹号公管{:soso_e120:}
七点前到好点。但成日有D潮女係度开飯。如果無又唔想等,你可以行前小小去季季熊食乳豬~{:soso_e179:}

czshare 發表於 2012-1-9 20:24
係食大左,但叫左個火煱底唔叫D料又好唔抵

其实可以放开食,一次食火煱,一次食BBQ。