发帖
手机端
扫码访问

著名 “豉油西餐” 餐廳之一

6817 |23

金鳳我都真係留低唔少回憶
幾間分店我最鐘意就係灣仔呢間
始終果時就腳去得多~

我諗你認識既另一位batbat唔會係我架啦~

楼主 发表于 2012-1-4 22:29:51 | 显示全部楼层 来自: 香港
kt1997kt 發表於 2012-1-4 15:34
哈哈哈,你可能係我學弟噃

你兩條友 玩相認玩得咁開心{:soso_e181:}
不如星期日  上午12點  每人揸支玫瑰花{:soso_e163:}
在金鳳一號檯 以花為記 再續前緣{:soso_e165:}

kkbbq 發表於 2012-1-4 22:29
你兩條友 玩相認玩得咁開心
不如星期日  上午12點  每人揸支玫瑰花
在金鳳 ...

妖!如果佢係以前某女校名草就老虎蟹都金鳳相認啫.....:y-80:
佢係疑似學弟咋......:y-26:
慳番D時間去食生果好過啦:y-22:

楼主 发表于 2012-1-4 23:09:43 | 显示全部楼层 来自: 香港
kt1997kt 發表於 2012-1-4 22:38
妖!如果佢係以前某女校名草就老虎蟹都金鳳相認啫.....
佢係疑似學弟咋......
慳番D時間去食 ...

食乜生果丫 {:soso_e103:} 咪又係好似去金鳳咁...............................鋸扒{:soso_e126:}  {:soso_e113:} {:soso_e113:} {:soso_e113:}

kkbbq 發表於 2012-1-4 23:09
食乜生果丫  咪又係好似去金鳳咁...............................鋸扒  {:sos ...

你知唔知金鳳有什菜什果沙律食
唔使吓吓都要食豬扒咁重口味

楼主 发表于 2012-1-4 23:22:04 | 显示全部楼层 来自: 香港
kt1997kt 發表於 2012-1-4 23:13
你知唔知金鳳有什菜什果沙律食
唔使吓吓都要食豬扒咁重口味

咦!咦!咦!我突然發現我多左個章{:soso_e133:}
仲係什麼正骨榮譽勳章{:soso_e179:} 但我想要個邪骨榮譽勳章{:soso_e120:} 唔知有無呢{:soso_e112:}

小弟唔係灣仔大,亦唔係果道讀過書,但曾經係灣仔工作過,公司同樣係謝斐道,真巧!!!{:soso_e153:}
不過,我d同事好識理財,全部都係帶飯盒,唔出街食飯!{:soso_e110:}我唔鍾意帶飯,搞到我一條友孤伶伶周街搵地方食飯!{:soso_e118:}
呢間野無去過!但睇你個牛扒餐幾吸引,得閒經過呢頭就試一下!{:soso_e100:}
我都係唔鍾意咁生,最好八成熟啦!{:soso_e120:}

kt1997kt 發表於 2012-1-4 22:38
妖!如果佢係以前某女校名草就老虎蟹都金鳳相認啫.....
佢係疑似學弟咋......
慳番D時間去食 ...

金鳳相認就唔駛啦
不如跟kt兄去果園
你食生果
我欣賞下果園美景
於願足矣

楼主 发表于 2012-1-4 23:36:45 | 显示全部楼层 来自: 香港
estheryau1221 發表於 2012-1-4 23:30
小弟唔係灣仔大,亦唔係果道讀過書,但曾經係灣仔工作過,公司同樣係謝斐道,真巧!!!
不過,我d同 ...

estheryau師兄{:soso_e112:} 我發覺你叫幾多成熟都無用{:soso_e146:} 金鳳班大哥  都係五成生勾勾咁比你食{:soso_e117:}

kt1997kt 發表於 2012-1-3 22:21
呵呵呵,kt 喺灣仔讀中學.....
象版呢個報告又令我諗起那些年......
一放學就去溝隔離女校D校花校草......: ...

想當年,邊啲俾你得手咗。 。 。:y-18: