发帖
手机端
扫码访问

月巴星人搵食記(31) 之 Cosplay Cafe

1941 |6

試完"原作"之後, 本來想試"便所", 都係主題餐廳, 差唔多去到,

又記得有間cosplay主題都係無試過就落左去

坐底環境唔錯, 又係幾好hea, 你唔出聲

IMG_0595.jpg IMG_0596.jpg
IMG_0594.jpg IMG_0593.jpg

芝士海鮮焗飯 (4/5)

材料ok, 但係個飯底, 完完全全失敗, 一舊舊, 同比較細碟,
收得呢個價你至少比人食飽

IMG_0597.jpg IMG_0598.jpg

荔枝乳酸特飲 (4/5)

跟飯半價, 尋日中左招, 今日又試下荔枝味先, 都係無荔枝味,
但益力多味, 可以有幾唔好飲?

IMG_0592.jpg IMG_0599.jpg

消費: RMB 53

用餐日期: 9 oct 2011

餐廳總評分(5分為滿分):

味道 / 4.0

環境 / 4.2

服務 / 4.0

衛生 / 4.0

抵食 / 3.6

後記: 除非要hea好耐, 如果唔係都係唔會再黎

评分

荔枝乳酸射飲?? 射飲?杯□野又幾奶白下。。諗起都唔想飲

呢間兩年前去過,有免費漫畫書睇和WIFI..
不過感覺格局迫□左d,又加上響地牢,覺得有壓迫感!

楼主 发表于 2011-10-17 19:13:57 | 显示全部楼层 来自: 香港

用速成打錯字姐, 你有時間咪幫手改下lor

bonsonhui 發表於 2011-10-17 19:13
用速成打錯字姐, 你有時間咪幫手改下lor

個全名叫咩?我幫你改。。

楼主 发表于 2011-10-17 20:34:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
ken_choy 發表於 2011-10-17 20:24
個全名叫咩?我幫你改。。

好明顯係特飲啦, 張單都有

知道呢間COS餐廳存在已久。但一直吾入去既原因,1.對漫畫書唔特別感興趣。動畫比較熱愛。2.某次,見到門口企住個女僕...年齡貌似..有D.大.~~好似唔多適合COS女僕。
:y-10:我個人覺得,去COS餐廳既人,1.為左睇漫畫。2.為左睇靚女+飲野傾計。為左去食飯既人應該比較少?除非味道真系吾錯... 句2求證

主題餐廳好似真系 無幾多間系特別好食既。

其實有無人去cos,或是定期有function搞既呢