发帖
手机端
扫码访问

kt 強力推介 - 石澳美味泰國菜

6040 |29
楼主 发表于 2011-9-18 21:49:12 | 显示全部楼层 来自: 香港

好!覆埋象版你個帖.....kt嘅分數就係8888喇!:em20:
就將咁發的彩頭留俾象版同香港飲食區啦!發喇發喇:y-85:

其實今次去石澳主菜唔係食野,係去海灘溫馨温馨嘛!:y-22:
食完飯再去沙灘睇浪,直到夠鐘交人先雞咁脚走人!
邊有時間去東大街吖:y-23:

kt1997kt 發表於 2011-9-18 21:49
好!覆埋象版你個帖.....kt嘅分數就係8888喇!
就將咁發的彩頭留俾象版同香港飲食區啦!發喇發喇:y ...

原來唔係去食野  而係去偷食

楼主 发表于 2011-9-19 09:23:44 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2011-9-18 22:05
原來唔係去食野  而係去偷食

頂!呢D唔係叫偷食:em13:

係加強正常社交網絡,豐富人生體驗!:y-87:

kt1997kt 發表於 2011-9-19 09:23
頂!呢D唔係叫偷食

係加強正常社交網絡,豐富人生體驗!

偷食,我鍾意;加強正常社交網絡,我更鍾意.

楼主 发表于 2011-9-19 16:10:42 | 显示全部楼层 来自: 香港
ivan92 發表於 2011-9-19 14:08
偷食,我鍾意;加強正常社交網絡,我更鍾意.

俠醫,你喺似水,水方......嘅正常社交網絡我都好鍾意:em11:

仲有,金源嘅乳鴿,俾你講到我食指大動呀:em20:

e.....依、五舊幾水,搵個四川技師去食下辣野,又學下人去晒月光,幾好喎,話吾埋.......一齊果泳,然後.................嘿嘿嘿、我中意呀!:em6:

食e樣野炸

kkbbq 發表於 2011-9-18 18:11
好正喎 柚子沙律 我好鐘意架   
冬蔭公個煲嘅賣相   都殺晒喇  何况泰國人制作嘅冬蔭公   ...

啋你都有味喇!屎象:em13:

kkbbq 發表於 2011-9-18 21:36
我果次去都傍晚喇  重都好熱 只見好多鬼佬  重坐在露天晒太陽 真犀利
點解去開石澳  都唔去東 ...

我以前係柴灣做左幾年野,東大街片頭鼓油撈粗、亞差咖哩、花奶豆腐花都食到厭哂、所以都吾洗預我!:em2:

楼主 发表于 2011-9-20 09:40:14 | 显示全部楼层 来自: 香港
20813261 發表於 2011-9-20 00:18
e.....依、五舊幾水,搵個四川技師去食下辣野,又學下人去晒月光,幾好喎,話吾埋.......一齊果泳,然後........ ...

元老呀元老,都唔知你講咗去邊,乜野四川技師呀?唔可以係湖南/湖北嘅咩?:em13:
食野就食野啦!都唔知你做乜諗野!:em11:

kt1997kt 發表於 2011-9-19 16:10
俠醫,你喺似水,水方......嘅正常社交網絡我都好鍾意

仲有,金源嘅乳鴿,俾你講到我食指大動呀 ...

我家有嬌妻,我又識得人多,我同異性食飯唔可以拋頭露面,唔似你可以曬月光,真係令人羨慕。