发帖
手机端
扫码访问

元朗~~~金田

2197 |4
早幾日老虎話好疲倦又唔煮飯去元朗揾野食:y-87:
(基本上我地兩公婆係"無飯夫婦"<=唔煮飯夫婦>):y-63:
今日虎虎話想食日本野:y-5:咁就去左好耐冇去到架大坑渠邊"金田壽司":y-18:
地方一樣咁大,座位一樣咁"BIG":y-10:

好彩野食重KEEP 到:em7:,唔係一早消失LA:y-16:,
上菜度一般,唔快:y-32:
食才新鮮度70分到,

海胆花之戀
刺身船
COS D 魚生好多都OK 蝦就差D,
雖然未到"梅"但差口感極差:y-35:,
而其他熟食又唔差喎好似條燒青花魚

未放底我已經聞到香味唔錯:y-65:有90分,
條魚燒得好香口 D 魚肉亦好新鮮近魚腩D魚油值情係標出黎!!{:5_152:}
重有就係個三文魚剌生飯都係唔差值得一試:y-28: ,
不過好可惜係呢兩樣野我都掛住食唔記得影相:y-82:
芝士餃子PIZZA

仲有就係芝士餃子PIZZA鍾情芝士的朋友,一試難忘:y-38:
整體有80分,唔差可以継續食。多謝各位好友收睇:y-30::y-39::y-6:

评分

元朗日式料理 我也是捧場客   但成日經過"金田"都未有試過 個海膽花之卷好吸引喎   要幾錢啊jeff師兄

楼主 发表于 2011-9-12 01:12:24 | 显示全部楼层 来自: 香港
個海膽花之卷好似要$35

如果元朗可以去 千之壽 試下 係大球場果邊 食材ok  因為唔就腳所以唔多人去