发帖
手机端
扫码访问

元朗--自家烏東

2316 |8
早幾日老虎唔煮飯:y-85: ,出家咬去元朗廣場睇吓有乜食先:y-52: 。
老虎口淡淡唔想食飯:y-19: ,咁就簡左呢間東東食啦。
環境OK,地方都算闊落,BUT D 食物就麻麻地得個樣:y-35: ,
D 士仔就好似骨場D 77 咁啦:em4: !!
想叫佢就唔見人:y-29: ,唔想佢出現就寃魂咁:y-24: 。鞋!!!!!!!:y-32:

講番D野食個黑豚露荀卷老過呀何生!!

黑豚露荀卷

黑豚露荀卷

只炸軟殼蟹,真係好軟吸晒D油又唔香口。食落去好似食朱油糕咁!!!!

炸軟殼蟹

炸軟殼蟹

果雞絲沙律拌烏東就不過不失,:y-62:

雞絲沙律拌烏東

雞絲沙律拌烏東

同個沖繩卷都OK啦!!!:y-51:

沖繩卷

沖繩卷

不過D飲野就............:y-26: 左.三美果梳打 右.青蘋果薄荷雪香

左.三美果梳打 右.青蘋果薄荷雪香

左.三美果梳打 右.青蘋果薄荷雪香

多謝咁多位CHING收睇,敬請指教!!!!:y-39: :y-39:

评分

呢間野唔多得,賣名氣only
獎門人投資..廣告攻勢

楼主 发表于 2011-9-9 19:32:13 | 显示全部楼层 来自: 香港
:y-80::y-80:多謝象兄

小象罪過  沒有對這間"自家烏冬"  發出難食預警{:4_134:}
我在此食過兩次lunch  兩次都失望而回  {:4_138:}
一次食牛肩烏冬  肉質差過打邊爐肥牛{:4_133:}
另一次食天婦羅蝦烏冬  就係和師兄所講的軟殻蟹一樣{:4_141:}   件炸粉好似海綿索滿油  我頂佢丫  食到成口油{:4_136:}
所以我話過以後唔幫襯佢  這已是大半年前的事  估唔到  厘間垃圾仲未有改進過{:4_144:}

kkbbq 發表於 2011-9-9 20:23
乜原來老闆係矮仔咩   唉...貴夾渣

係ricky 生+獎門人如果冇記錯

睇樣都唔太差,
但師兄講到咁,:em1:
下次去元朗可以諗少間:em16:

師兄 如果想食烏冬 不妨去教育路(大坑渠附近) "花田讚岐手打烏冬"試吓 重有壽司都唔差架

骨場D 77 HAHA 笑左, BTW間野我覺得算係咁