发帖
手机端
扫码访问

108蚊 兩個鐘任砌

6484 |24
283441_256856647660792_100000093770683_1098705_3386916_n.jpg 262903_256856550994135_100000093770683_1098702_721061_n.jpg 281547_256855564327567_100000093770683_1098678_3058560_n.jpg 225624_256856500994140_100000093770683_1098701_1490736_n.jpg
今日小象  和兩個親密網友   到柯士甸廣場五樓HIPOT  一人一鑊   兩個鐘任砌   三條友飽撚到  食完要去行廟街一轉   轉幫助消化
稻香集團店鋪  乾淨 衛生 企企理理
飲品區 今日好彩免費任飲 我飲左四大杯啊
285540_256855594327564_100000093770683_1098679_6243202_n.jpg 254782_256856340994156_100000093770683_1098697_1372994_n.jpg
重有 什菓沙律 者喱糖
251423_256855674327556_100000093770683_1098681_1701622_n.jpg 283876_256855987660858_100000093770683_1098688_3071625_n.jpg
混醬吧
蔬菜區 都有唔少選擇架
281985_256856224327501_100000093770683_1098693_181160_n.jpg 282432_256856687660788_100000093770683_1098706_5208045_n.jpg
剌身都有七款選擇
254670_256856257660831_100000093770683_1098694_2496569_n.jpg 184015_256856137660843_100000093770683_1098691_2863528_n.jpg 223699_256856177660839_100000093770683_1098692_4521267_n.jpg
我最愛的脆肉鯇魚yummy
蝦夠大 又新鮮 生蠔都OK呀
南瓜切得幾靚  咁靚嘅樣就吸引到你想食佢
這杯豆漿 超有水準 有豆香 入口感覺重好滑添
大眼魚都有
249265_256856597660797_100000093770683_1098703_7395773_n.jpg 252038_256856624327461_100000093770683_1098704_7813735_n.jpg 198627_256855857660871_100000093770683_1098685_8383667_n.jpg 250147_256855914327532_100000093770683_1098686_2276679_n.jpg
108蚊 免加一茶介 超抵食 我俾D相老虎睇  佢本來對火煱麻麻 但佢都話想去試吓

评分

好抵呀, 的材料亦没有因價就貨, 果然喺好介绍!

108元有蠔,有刺身,有蝦,有.....大部份都是我的至愛!真是超值!
兩個網友???哼.....不叫我去!!! 111.gif

象兄去試了這個自助式一人一鑊火鍋, 真係超多嘢食, 勁多款式, 又十分平的好介紹:em17:

象版是否去個930時段, 會不會人山人海呢, 我想訂定位會好D, 香記一向出品有保證又唔收加一, 真值得去試

引死我喇....我要快d搵日去試

$108唔洗加一, 低到無朋友, 地方環境唔錯, 食物又多選擇, 好吸引, 同女朋友二人世界好地方, 多謝象版推介 :em15:

楼主 发表于 2011-8-1 21:35:58 | 显示全部楼层 来自: 香港

estheryau師兄   果兩個係D粗口爛舌  下流鹹濕  專食夾棍  借錢唔還  甩皮甩骨嘅人嚟架
咁嘅人  當然唔會在Vshare識架喇 所以咪無叫你囉厘兩條友  唔識好過喇  

楼主 发表于 2011-8-1 21:39:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
alex111 發表於 2011-8-1 00:56
象版是否去個930時段, 會不會人山人海呢, 我想訂定位會好D, 香記一向出品有保證又唔收加一, 真值得去試{:1_ ...

小象唔知乜係930時段 :em5: 有乜著數呀:em6:
我地無定位呀  特發飯局嚟嘅:em15:

kkbbq 發表於 2011-8-1 21:39
小象唔知乜係930時段  有乜著數呀
我地無定位呀  特發飯局嚟嘅  ...

係見到象兄照片, 門口個牌列出晚上有3個時段, 最夜是930開始收$108, 所以我估應該好多客要賣三轉