发帖
手机端
扫码访问

花園餐廳

13631 |57

kkbbq 發表於 2011-7-30 05:48
那個海陸海三拼  真係差過大家樂
但我個羊胺  又好有水準喎
不過整體  來說花園餐廳  又真係差 ...

ching, why boycott Cafe de Coral?

irene559 發表於 2011-7-31 15:27
ching, why boycott Cafe de Coral?

请查看#27贴
no No NO!! 小象從未和兩間"大字頭"快餐店 有什麼過節
甚且  我覺得兩間"大字頭"快餐店  一直不斷改善出品質數  由其"大快活"比六七年前的水準  簡直大躍進
只是小象身為最低工資一員   眼看"大家樂"是第一間出招  "無飯鐘錢"的剋扣最低工資手段   小象便再不給一些無良企業  賺小象錢的機會而矣

jkl678 發表於 2011-7-31 15:51
请查看#27贴
no No NO!! 小象從未和兩間"大字頭"快餐店 有什麼過節
甚且  我覺得兩間"大字頭"快餐店   ...

that's understandable!!!

小白 發表於 2011-7-30 18:49
象兄!如果有機會,可以試下荔枝角道金鳳
一樣係老字號,有得同花園比架 ...

得个名、有有得揮!当年剩系听果D鉄板汁声…咋…咋…不停。仲有花園吾会趕你你走…!

楼主 发表于 2011-8-1 18:36:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
ckhuen 發表於 2011-7-31 20:06
得个名、有有得揮!当年剩系听果D鉄板汁声…咋…咋…不停。仲有花園吾会趕你你走…! ...

師兄的意思是否金鳳會趕人走呢??但我唔多覺喎

楼主 发表于 2011-8-1 18:43:06 | 显示全部楼层 来自: 香港
chulo2009 發表於 2011-7-31 09:25
當年,九龍有花園,香港有波士頓,都係以鋸扒出名,各領風騷
我係香港島人,花園餐廳去得少,至於波士頓, ...

港島人超版師兄   以前灣仔有間餐廳出名食  當年已經  好巴閉  好名貴嘅童子雞
小象唔記得叫乜名   唔知港島人超版師兄  知唔知我講緊邊間   同埋摺左未呢

kkbbq 發表於 2011-8-1 18:36
師兄的意思是否金鳳會趕人走呢??但我唔多覺喎

荃灣也有一間在沙咀道, 莎樂美餐廳, 不過應沒有花園餐廳那麼長久

楼主 发表于 2011-8-1 18:58:49 | 显示全部楼层 来自: 香港
cm3924 發表於 2011-8-1 18:44
荃灣也有一間在沙咀道, 莎樂美餐廳, 不過應沒有花園餐廳那麼長久

去過喇  味道  品質  好過金鳳  好過花園
http://www.vshare.cc/forum.php?m ... 6889&extra=page%3D2

kkbbq 發表於 2011-8-1 18:43
港島人超版師兄   以前灣仔有間餐廳出名食  當年已經  好巴閉  好名貴嘅童子雞
小象唔記得叫乜 ...

佢唔係港島人超版師兄
你可以稱呼佢做豬佬
係我小白豬既大佬