发帖
手机端
扫码访问

西貢喜多郎日本料理

9411 |45
楼主 发表于 2011-7-28 22:22:14 | 显示全部楼层 来自: 香港
認咪認!:em15:

我想老強佢........出報告好耐啦:em3::em8:

kt出飲食報告,睇完唔可以唔回帖。

你攪乜鬼?咁吞泡,內容咁行!
雖然有相,但以你既水準,冇理由寫得幾隻字,份報告我就唔收貨.
象版!唔該扣番晒佢D加分!
唔柴你台都得,老老實實咁講,你同友人之後去左邊度XYZ?

楼主 发表于 2011-7-31 00:55:08 | 显示全部楼层 来自: 香港

偶像你搭咁大個棚炳我.......
原來係想八吓我去咗邊啫.........:em2:
不過我講過唔答呢個問題喎........講過要算數!
你柴我台就柴啦!:y-29:

講俾你知,其實出呢個報告真係行行地,
因為個時趕緊個project "兄弟同心十二日",
但係又應承過象版過嚟搗亂一下,
唔想要象版等咁耐,咪出個行行地報告頂住吓先囉!:y-63:

嗱!象版,唔好聽佢講扣番我分呀,反枱!
最多我出番過好少少嘅報告補數啦!

呀!講開又講,今日得閒少少執一執D相,
突然有諗法將kt早前走咗一轉歐洲嘅飲食相輯成"kt的飲食遊踪"
想借香港飲食版出得唔得呀?
象版你一話得我就去準備出報告

好鬼死正喎,睇完攪到我肚餓添,要落街食消夜先!:y-58:

楼主 发表于 2011-7-31 06:52:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
SmallD 發表於 2011-7-31 01:20
好鬼死正喎,睇完攪到我肚餓添,要落街食消夜先!

俾你哋兩個超版玩死!:em22:

偶像呢頭話我交行貨,柴我台!:em23:

你跟住就話好鬼死正!:em9:

頂!我個報告究竟係乜呀!:y-34:

kt1997kt 發表於 2011-7-31 00:55
偶像你搭咁大個棚炳我.......
原來係想八吓我去咗邊啫.........
不過我講過唔答呢個問題喎........ ...

元老師兄 你唔好夾埋超版玩我喇  扣你分又死   唔扣你分又死 點算   唔知今次kt元老師兄  算唔算搗亂成功呢

楼主 发表于 2011-7-31 07:43:09 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2011-7-31 07:12
元老師兄 你唔好夾埋超版玩我喇  扣你分又死   唔扣你分又死 點算   唔知今次kt元老師兄  算 ...

唔算唔算!

今次冇預謀,冇計劃,玩殘咗你都係屎於不幸啫:y-17:

下次等我俾D心機整餐好野你食啦!:y-87:

kt1997kt 發表於 2011-7-31 07:43
唔算唔算!

今次冇預謀,冇計劃,玩殘咗你都係屎於不幸啫

喂  元老師兄  "我地"比人走左條數喎 收左定  潛左水  點算呀

楼主 发表于 2011-7-31 09:45:15 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2011-7-31 08:20
喂  元老師兄  "我地"比人走左條數喎  收左定  潛左水  點算呀

整佢個制呀,"我地"條數都敢走?:y-29:

一於出江湖追殺令?:em3:
呀!唔駛咁大陣仗,佢去得邊呀?
係水景尋人就得喇!:y-87:
唔怕喎象版,你手持同花順,
七日之內佢唔浦頭,
扣佢分等佢由元老變乞丐!:em20:

kt1997kt 發表於 2011-7-31 06:52
俾你哋兩個超版玩死!

偶像呢頭話我交行貨,柴我台!

我話你攪到我肚餓要落街食消夜,梗係覺得你個報告好喇,
阿sir話你交行貨,係對你呢班有資歷有材華既會員,有一個較高要求,希望你既報告,報到專業包膠水平嘛!