发帖
手机端
扫码访问

今天午飯的花田日式料理

4407 |16
象兄, 我都好想食花田讚山岐手打烏冬, 再試埋啲魚生

大象兄,你話元朗多好野食,呢個我絕對唔懷疑,因為我相信你既口味!只不過,我去元朗真係好麻煩,要轉車,時間比較耐!:y-62:

estheryau1221 發表於 2011-7-27 10:55
大象兄,你話元朗多好野食,呢個我絕對唔懷疑,因為我相信你既口味!只不過,我去元朗真係好麻煩,要轉車,時間 ...

依家坐地鐵或者小巴去元朗都好快啫。我聽講元朗其它日式料理,壽C上面塊魚生既size比其它地區起碼大一倍,唔知真定假?

楼主 发表于 2011-7-27 19:09:55 | 显示全部楼层 来自: 香港
cm3924 發表於 2011-7-27 09:15
象兄, 我都好想食花田讚山岐手打烏冬, 再試埋啲魚生

唔記得講個"三色魚生飯"係午市特價 如果晚飯"花田讚岐"唔算平架

楼主 发表于 2011-7-27 19:13:07 | 显示全部楼层 来自: 香港
estheryau1221 發表於 2011-7-27 10:55
大象兄,你話元朗多好野食,呢個我絕對唔懷疑,因為我相信你既口味!只不過,我去元朗真係好麻煩,要轉車,時間 ...

入元朗重有D圍村古蹟...南生圍自然風景...下白泥黃昏日落...唔止淨係食架

楼主 发表于 2011-7-27 19:15:10 | 显示全部楼层 来自: 香港
walnut 發表於 2011-7-27 14:59
依家坐地鐵或者小巴去元朗都好快啫。我聽講元朗其它日式料理,壽C上面塊魚生既size比其它地區起碼大一倍 ...

師兄  亡命小巴諗都唔好諗 一係危險 一係激氣 你揀邊樣丫

kkbbq 發表於 2011-7-27 19:13
入元朗重有D圍村古蹟...南生圍自然風景...下白泥黃昏日落...唔止淨係食架  ...

話雖如此,但人生路不熟,:y-23:有人帶路會好得多!:y-17: