发帖
手机端
扫码访问

Outback Steakhouse 大大件

4552 |18

"晚餐就cafe的自助餐亦不錯, 荃灣區的好選擇, 不太貴"

請問alex師兄 set lunch的扒餐 和  晚餐自助餐  "烤乜厨"

kkbbq 發表於 2011-7-18 20:34
"晚餐就cafe的自助餐亦不錯, 荃灣區的好選擇, 不太貴"

請問alex師兄  set lunch的扒餐 和  晚 ...

以前有公司會員價好像有9折, set lunch 約70-100多元(約有7-8種選擇有扒類或意大利面等),
自助晚餐約200多元, 唔太準有一年多沒去, 最好到其網頁看看

2樓港客為主, cafe就可能同d同胞一起吃, 因panda好多國內住客

kkbbq 發表於 2011-7-18 20:34

請問alex師兄  set lunch的扒餐 和  晚 ...

剛看了panda資料, e+自助餐銀兩為:178/148(午), 298/208(晚)
閣樓叫Balcony, 半自助午餐 168起 (以前好似無咁貴?), dinner 338(3 course) 388(4 course)

這樣看都唔平宜啦, 物價飛升?:y-105: (謹供參考, 唔係賣廣告):y-6:

HOW MUCH AH CHING?

個薯條真係好正 個芝士醬好香

chwkin 發表於 2011-7-18 11:16
係既,多謝ching 意見。
今次唔記得mark tim ,加埋應該400落樓(因為甜品送既),哈哈 ...

a bit expensive ... at that price, one may go to even the steakhouse at the peak

以往多數去Ruby Tuesday, 睇嚟OS都唔錯, 有機會要试试!

据扒去Outback真係首選

黑糖麵包的確好好味