发帖
手机端
扫码访问

杭州和廣州之行~~

关闭 [复制链接]
17844 |144

師兄成日去黃貝嶺架?
我以前都成日去個到唱k,
不過而家好少去lu.

楼主 发表于 2011-7-8 01:32:04 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2011-7-7 06:25
我都係喎 我係個零運氣嘅人 我都係唔賭 買馬唔會超過30蚊 六合彩10皮 當試一下運氣"唔 ...

大象兄,你真識講笑,咁叫唔賭啊?:y-47: 我就真係唔賭喇!:y-52:
多謝你上次的祝福,因為你,我真係行好運!:y-87: 我在布吉某桑拿場遇著翻版阿嬌,我們聊得好開心,甚是暢快:y-66: !詳細不說了(呢度唔方便講)!:y-17:

楼主 发表于 2011-7-8 01:39:51 | 显示全部楼层 来自: 香港
Magic123 發表於 2011-7-7 12:45
師兄成日去黃貝嶺架?
我以前都成日去個到唱k,
不過而家好少去lu.

師兄,唔係啊!我好少去黃貝嶺!因為我當晚約左老朋友見面,我見仲有時間走盞,又剛巧見到地鐵有黃貝嶺站,我又未試過坐地鐵去呢度,所以咪試下囉!
黃貝嶺k場環境ok嗎?消費如何?我沒試過在這裡唱k!:y-23:

estheryau1221 發表於 2011-7-8 01:32
大象兄,你真識講笑,咁叫唔賭啊? 我就真係唔賭喇!
多謝你上次的祝福,因為你,我真係行好運!:y ...

阿嬌喎 咁筍 我都想扮下陳9希 可惜十九幾年無去過布吉  人生路不熟  無膽去試

estheryau1221 發表於 2011-7-8 01:39
師兄,唔係啊!我好少去黃貝嶺!因為我當晚約左老朋友見面,我見仲有時間走盞,又剛巧見到地鐵有黃貝嶺站,我又 ...

我去"星期八"到唱, 您去黃貝嶺應該實見到,
都幾平架, 我記得下午好似唔駛50蚊,
就可以唱三小時, 仲冇限人數添. 不過飲品要係個度
買, 類似小食部, 不過我多數都偷偷地帶飲料入去.
音響效果屬於普通, 此終及唔上Neway, K歌王個d.

楼主 发表于 2011-7-8 10:18:54 | 显示全部楼层 来自: 香港
kkbbq 發表於 2011-7-8 06:20
阿嬌喎 咁筍 我都想扮下陳9希 可惜十九幾年無去過布吉  人生路不熟  無膽去試  ...

唔好提果個陳生,一提把幾火 ,佢以為自己係情聖,專坤女搞野!(唔好意思,我唔係咁鍾意佢,所以有d火)
呢個女仔好好架,你見到一定鍾意!最難得是佢同我以前的女朋友一樣,都係湛江人!係深圳,真係很難遇到一個湛江女仔,所以我同佢特別有緣,雖然短短一聚,都沒白過一分一秒!

我去慣去熟布吉,一條友上去也不怕!我比膽你,去吧!

楼主 发表于 2011-7-8 10:29:58 | 显示全部楼层 来自: 香港
Magic123 發表於 2011-7-8 09:19
我去"星期八"到唱, 您去黃貝嶺應該實見到,
都幾平架, 我記得下午好似唔駛50蚊,
就可以唱三小時, 仲冇限 ...

係布吉我都見到"星期八",呢間無自助餐架?其實偷偷地帶野食入場好正常架,我去很多k場(沒自助餐的)都會咁做!:y-17:
k歌王我都好鍾意,以前常去,不過,佢成日好快加價!呢度先衰,佢生意好無計!!!:y-40: Neway很少去!我都好耐無係深圳唱k了!
:y-63:

estheryau1221 發表於 2011-7-8 10:29
係布吉我都見到"星期八",呢間無自助餐架?其實偷偷地帶野食入場好正常架,我去很多k場(沒自助餐的)都會咁做 ...

星期八係冇自助歺架, 您要邦襯佢個小型超市買飲品和食品.
K歌王以前我都好鍾意去, 后尾覺得一边唱, 一边博命食,
唔覺唔覺會愈食愈肥, 所以都係邦襯一些冇自助歺0既就算了.
反正去唱歌都唔係為左食.:y-10:

楼主 发表于 2011-7-8 17:48:18 | 显示全部楼层 来自: 香港
Magic123 發表於 2011-7-8 11:09
星期八係冇自助歺架, 您要邦襯佢個小型超市買飲品和食品.
K歌王以前我都好鍾意去, 后尾覺得一边唱, 一边 ...

我反而鍾意有自助餐既k場!我好想去錢櫃,一次都沒去過!:y-23:
我本身係食極都唔肥,所以唔驚:y-66: !我唱歌唔好聽,所以有自助餐既k場會適合我!
:y-87:

estheryau1221 發表於 2011-7-8 17:48
我反而鍾意有自助餐既k場!我好想去錢櫃,一次都沒去過!
我本身係食極都唔肥,所以唔驚 !我唱 ...

我以前都好鐘意边食边唱.
后尾見到自己身型就....:y-27: