发帖
手机端
扫码访问

元朗 好食 抵食嘅手打牛肉漢堡飽

8625 |32

一間要去試吓嘅手打牛肉漢堡飽店"HOME’S BURGER & HOTDOG"
"手打牛肉漢堡飽套餐"  加粗碌薯條  加一罐汽水 28元 超値
手打牛肉漢堡飽 份量十足 M記價錢 但一定好食過M記
食食吓都要影多張 飽面有黃介醬  酸瓜  生菜  蕃茄
一塊鬆軟美味煎香的漢堡牛肉  M記邊有得揮啊:)
漢堡牛肉下面更有紫洋葱 茄汁 咁嘅賣相我比100分   
可以見得  這個牛肉漢堡飽 是一個充滿heart的制作
厚切粗碌薯條  粗大過麥當奴叔叔果條成倍  但都係薯粉機器制品  如果係真正薯仔條就perfect啦
鋪面就DD咁多
得一張走鬼枱  主打外帶  堂食得一張枱
無乜嘢選擇  大致上得咁多
"HOME’S BURGER & HOTDOG "在B仔涼粉一直行  見到大坑渠條行人過路橋便是

评分

一個咁大嘅漢煲實填飽我個胃!{:5_147:}
睇個買睇好過麥記多多聲!

不過好少去果頭。 。 。{:5_160:}

手打魚蛋啱我多d

好像很好吃,圖片食物ok

good~~~~~~~~~

好一個手打牛肉漢堡,香港地只要有諗頭加上用心制造,哪怕沒有出頭天!

楼主 发表于 2011-6-7 22:03:19 | 显示全部楼层 来自: 香港

M記果個  彈撚開喇  差十九幾皮啊
今日我叫個同事去食  但厘間野 11:30都仲未開門  激到我同事彈下彈下

楼主 发表于 2011-6-7 22:07:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
無爭有為 發表於 2011-6-7 21:18
好一個手打牛肉漢堡,香港地只要有諗頭加上用心制造,哪怕沒有出頭天!

師兄  但係我覺得重要有運氣  最少佔50%   可能無人識欣賞   無亞SO之流吹吓  .....用心有時都係白費

kkbbq 發表於 2011-6-7 22:03
M記果個  彈撚開喇  差十九幾皮啊
今日我叫個同事去食  但厘間野 11:30都仲未開門  激到我同事彈下彈 ...

M記果個  彈撚開喇 x2

1130都仲未開門, 咁幾點開,幾點close?

kkbbq 發表於 2011-6-7 22:07
師兄  但係我覺得重要有運氣  最少佔50%   可能無人識欣賞   無亞SO之流吹吓  .....用心有時都係白費:' ...

一矢中的,非常同意,所以揾好野食真係靠晒大象板主d咁有""嘅師兄至得{:5_168:}