发帖
手机端
扫码访问

Vshare呢兩日到底發生乜嘢事??????!!!!!!

14881 |191

啱啱先入到來, 有無人知Vshare呢兩日到底發生乜嘢事??????!!!!!!:y-56: :y-56: :y-56: :y-56: :y-56: :y-56:

而家對呢個網完全失去信心!!!!!!:y-21: :y-21: :y-21: :y-21: :y-21: :y-21:
網主應該係進行升級工程, 不過事前冇通知...

我仲以為要轉 161個版面添, 原來又係用番舊呢個版

應該事前出通告進行升級工程, 預計幾耐完成, 唔使大家估估下

真係搞乜錯!話down 就down!

望穿秋水,终于重开了。。。 唉

楼主 发表于 2011-5-24 11:20:04 | 显示全部楼层 来自: 香港

係羅, 應該事先係版面出個通告, 咁簡單都唔識, 一啲交代都無, 正一白痴, 相信好多師兄嘅心情同我一樣:y-56: :y-56: :y-56:

係羅, 應該事先係版面出個通告, 咁簡單都唔識, 一啲交代都無, 正一白痴, 相信好多師兄嘅心情同我一樣:y-5 ...
Chat 发表于 2011-5-24 11:20

你说的对,每天上来跟大家交流,一点提示都没有就down了,会让大家失去信心的

我仲以為要轉 161個版面添, 原來又係用番舊呢個版 ...
LHB 发表于 2011-5-24 11:08

係囉.. 琴日入vs變左161個版面, 仲要login唔到.. 又無晒d子版塊,
我勁憎161個個版面!! 唔好轉呀~~

呢個有特色D!

我仲以為要轉 161個版面添, 原來又係用番舊呢個版 ...
LHB 发表于 2011-5-24 11:08

我都以為佢會改板面, 不過速度好似快左少少...............
睇埋今晚就知道是否升級後網速有所提升.

我都以為佢會改板面, 不過速度好似快左少少...............
睇埋今晚就知道是否升級後網速有所提升. ...
hermanshiu 发表于 2011-5-24 11:24

唔好改版面呀~~~ 個個版面好樣衰囉