发帖
手机端
扫码访问

偉記燒烤樂園

7881 |24

228429_218958081450649_100000093770683_926085_2672617_n.jpg 221960_218958118117312_100000093770683_926087_3036976_n.jpg

天氣將會十分炎熱非常  趁現在還可以燒烤  介紹一個元朗區燒烤場 偉記燒烤樂園

偉記燒烤樂園在我們一眾同事朋友  一致公認是元朗區最佳燒烤場

221948_218958001450657_100000093770683_926081_7238806_n.jpg 228491_218958174783973_100000093770683_926089_7029861_n.jpg 224617_218958151450642_100000093770683_926088_5656885_n.jpg 222730_218957951450662_100000093770683_926078_5289575_n.jpg

食品種類足夠你吃過飽

當晚D蕃薯甜到爆

228529_218958191450638_100000093770683_926090_4285743_n.jpg 228498_218958064783984_100000093770683_926084_6293974_n.jpg

這是偉記秘制牛油頗受歡迎

聽見打鑼聲即係有特别食品推出  當晚是紅豆沙  我食左三碗

小象最鐘意食燒叉燒  睇吓燒得幾靚

偉記燒烤樂園唯一缺點  無直接車去得到  要自己揸車  或搭的士  憑的士張單扣回十蚊入場費

评分

象版,呢間野都有幾多款色噃!

你舊义燒好鬼吸引人!

但我想講,我見到個兜秘製牛油就眼都發光,
因為燒嘢食,食完D肉之後我鍾意燒塊麵包,
有埋牛油就係一塊好脆口嘅油多喇!:em15:

象師兄,呢間偉記有無地址啊?
我見到舊叉燒好正喎,但熟5熟呀

楼主 发表于 2011-5-5 07:53:37 | 显示全部楼层 来自: 香港

偉記  真係唔錯架  牛油只係其中一個賣點
果度的食物調味都幾好
仲有意想不到嘅野推出  如糖水 涼茶  生果......  

楼主 发表于 2011-5-5 07:55:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
象師兄,呢間偉記有無地址啊?
我見到舊叉燒好正喎,但熟5熟呀
無爭有為 发表于 2011-5-5 01:35

有為師兄  比個地址你都未必揾到  不如比個綱址你參考吓  
但你咪以為咁偏僻實拍烏蠅  元朗區人人都知係正野  所以假日或假日前  電話定位穩陣D
http://www.yl.hk/YLBBQ/
我件叉燒當然熟喇  我影完相就食埋lu  燒叉燒要好有心機先燒得靚架

天氣將會十分炎熱非常  趁現在還可以燒烤  介紹一個元朗區燒烤場 偉記燒烤樂園偉記燒烤樂園在我們一眾同事 ...
kkbbq 发表于 4/5/2011 23:05

果度多唔多蚊?:y-9:

睇來我老表響西貢即將開鑼既農莊要到e間偷下師先得:y-18:

楼主 发表于 2011-5-5 18:51:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
果度多唔多蚊?

睇來我老表響西貢即將開鑼既農莊要到e間偷下師先得 ...
ken_choy 发表于 2011-5-5 13:35

當晚有無蚊  我其實唔知   因為我係天然驅蚊器 我無蚊咬架

當晚有無蚊  我其實唔知   因為我係天然驅蚊器 我無蚊咬架
kkbbq 发表于 5/5/2011 18:51

有次大埔朋友後花園BBQ,俾蚊咬。乞人憎d蚊:y-32:

偉記  真係唔錯架  牛油只係其中一個賣點
果度的食物調味都幾好
仲有意想不到嘅野推出  如糖水 涼茶  生果 ...
kkbbq 发表于 2011-5-5 07:53

見到你打生果, 就諗起kt, 就諗起追密碼, 阿呢陀佛

見到你打生果, 就諗起kt, 就諗起追密碼, 阿呢陀佛
bonsonhui 发表于 2011-5-5 20:24

成晚眼眉跳,
原來俾你追殺緊,:y-63:
怕咗你,收P啦!