发帖
手机端
扫码访问

月巴星人搵食記(25) 之 寶慶府

6113 |30

話說有師兄話寶慶府無曬優惠啦! 全部回復正價, d食物水準下降,

ken哥又話"正價又水準下降,穩鬼去食咩!"

就等我呢個死月巴"鬼", 抱住我不入地獄, 誰入地獄, 去試試先:y-67:

門口地方環境唔錯, 加上天朗氣清, 唔知有冇運行?:y-70:

入到去坐底, 枱同枱唔迫, 幾好

IMG_0440.jpg IMG_0443.jpg

開始點野食, 雖然暫時感覺良好, 但都係小心d好, 叫小小野食先,

好食先加單

IMG_0441.jpg IMG_0442.jpg
IMG_0448.jpg IMG_0451.jpg

蝦餃 (好大隻, 好吸引, 可惜.......味道一般)

燒賣 (一上枱, 嘩! 洗唔洗咁大呀, 但...味道只是中上小小......)

IMG_0450.jpg IMG_0452.jpg

鳳爪 (淋到無咬口)

蝦醬魷魚須 (正常小小, 都係一般)

菜心 (新鮮爽口, 正)

xo醬芋頭糕 (粉多過乜, 好似食啫喱.......)

流沙飽(等左大半小時唔對路...........吹一吹之下原來漏單................真係那顆星星,
          又係一般, 個飽唔夠軟, 個涵可以)

IMG_0453.jpg IMG_0454.jpg

消費: RMB 102

用餐日期: 23 APR 2010

餐廳總評分(5分為滿分):

味道 / 3.0

環境 / 4.2

服務 / 4.5

衛生 / 3.8

抵食 / 3.0

後記: 好老實正常唔會再去, 食物一般過一般, 性價比完全唔係路, 不過服務幾好, 可惜我係去食野,

唔係要服務, 最緊要d野好食, ken哥你識做啦, 我咁慘, 加多d分啦, keke, 最後回程食得唔夠

走左去食雪糕, 正!

IMG_0455.jpg IMG_0456.jpg

评分

sofa

見你咁慘,加你100分,哈哈!:em19:

d野睇起上黎都好似好食喎,吾係咁差下嘛?係吾係你要求高呀?:em5:

月巴星人今次真係入鬼咗地獄喇!:y-23:
呢間野金玉其外,敗絮其中噃!

楼主 发表于 2011-4-24 21:25:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
sofa

見你咁慘,加你100分,哈哈!

d野睇起上黎都好似好食喎,吾係咁差下嘛?係吾係你要求高呀? ...
20813261 发表于 2011-4-24 21:15

唔係要求高....不過真係一般過一般, 同價錢係芙蓉/唐樂宮可以食多4,5碟, 唔信你都可以去試下, 不過我走個時行過隔離全滿等位, 寶慶府大把位, 自己諗

楼主 发表于 2011-4-24 21:26:18 | 显示全部楼层 来自: 香港
月巴星人今次真係入鬼咗地獄喇!
呢間野金玉其外,敗絮其中噃!
kt1997kt 发表于 2011-4-24 21:20

好明顯係, 你快d分d生果比我安慰下我啦

bonsonhui 发表于 2011-4-24 21:26

哈哈哈,你同我各有一死穴.........
我一叫你出正骨報告..........
你一提我要生果密碼...........
大家都冇聲出喇:y-63:

唔係要求高....不過真係一般過一般, 同價錢係芙蓉/唐樂宮可以食多4,5碟, 唔信你都可以去試下, 不過我走個 ...
bonsonhui 发表于 2011-4-24 21:25

好,下次你叫埋我去試下羅、多謝你先:em19:

大象,月巴佬請飲茶呀!:em8:

bonsonhui 发表于 2011-4-24 21:26

你咁吾健康,咁中意食朱古力,你點會食生果、d生果都係比我食哂佢算喇!:em21:

辛苦曬“月巴星白老鼠”包膠!!:y-85:

估唔到我句話真應驗曬!:y-24:

雪糕筒好吸引,邊度買?:y-65:

哈哈哈,你同我各有一死穴.........
我一叫你出正骨報告..........
你一提我要生果密碼...........
大家 ...
kt1997kt 发表于 24/4/2011 21:35

生果password我又要:y-28: