发帖
手机端
扫码访问

第1次和機場技師走在一起

14657 |129

楼主 发表于 2011-4-25 23:38:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
係囉, 吉野師兄, 過幾招俾我地班後輩

根據我自己exp,夜晚請佢去sn按摩,
肯應承ge多數心理有數...
因為識得我ge js 都知道我想要咩?
點解知? 因為我同佢初次見面時,我已大膽主動向佢進攻,如果佢唔係太大咁拒絕并且享受我的進攻
(我的進攻包括上中下3路,上路先以耳朵頸為主攻方位,js爽ge話必定會發軟挨在我身上,中路用舌頭or手圍住梅子轉圈,下路最好以2只手指深入并感到水聲及收束感)
呢D js 好多時可以即場開D,唔開ge都係因為驚卑人發現而已,
有時我會用人仔解決,
有時唔理先叫佢拿被過來話我凍,然后帶定003係被入面做,
有時js自己頂唔住,叫我快D插,快D出...
最搞笑是有一位TPY js,問我帶了套來未?(我第3次見佢,頭2次都只是激烈地互動玩機) 我話帶左,佢就話唔信我帶左,叫我拿出來卑佢睇。我卑js后,佢自己拆開并帶在我小弟弟上,我心想佢幫我用口解決咁激,此時我躺在床上,佢坐在我右邊,像平時按摩一樣...但佢之後竟然除了左腳的長褲同底褲,然後坐了上來。嘩,diu,我唔diu得你爽真係唔係男人,女up男down,然後係門后面來個男up女down衝刺,我又唔敢好大力(其實都好大力),佢又唔敢叫出來感覺非常刺激(香氛房門口有個窗,門后睇唔到,你可以用被子鋪在下面,咁樣唔會痛)
總之要不斷進攻js 敏感地帶,尤其係下路,令佢不斷流水并適時除她的褲(除褲好多時要幾次先得,一次失敗不要灰心,可以重頭進攻過上中下3路。我試過幾次除了褲,點知佢又穿番,第2次3路攻擊終於失守)
不過我太懶,唔想打字,如果唔系成早已升左級,唔使仲係中級會員。。。。

c兄的exp好甜下wo

楼主 发表于 2011-4-26 00:20:11 | 显示全部楼层 来自: 香港
點解知?  ...
myimagine 发表于 2011-4-25 23:46

這些事是發生在正骨場嗎 ?
師兄什麼時候出番本孫子兵法 ?

點解知?  ...

但係好多SN房個窗都好大同好多人行黎行去........ 最衰我又唔食煙,好難帶錢同帶套

但係好多SN房個窗都好大同好多人行黎行去........ 最衰我又唔食煙,好難帶錢同帶套 ...
TaiM 发表于 2011-4-26 00:25

拎銀包!

并无什么兵法,只是分享下而已
一切要看js是否跟你夹,我的exp可能只适合我......

這些事是發生在正骨場嗎 ?
師兄什麼時候出番本孫子兵法 ?
洛基祖利亞 发表于 2011-4-26 00:20

我都想問
正骨場都可以咁張狂?

點解知?  ...

你骨運真好,我遇過最開心都係幫我吹左幾下:y-82: