发帖
手机端
扫码访问

土地灣藍記士多

7231 |31
最近愛上行山, 睇下位架飛碟係邊到降落好, 影左幾張相, 加上未出過香港包膠支持下大象兄,

出返份短報告先

話說個日係龍脊睇位, 順手睇下有無月巴龍捉返氣條食下, d人話傳說個到有條龍wor,

龍就搵唔到, 行下行下係土地灣搵到間士多, 當然要入去食下野啦

IMG_0402.jpg IMG_0407.jpg
IMG_0406.jpg IMG_0404.jpg
IMG_0405.jpg IMG_0403.jpg

估佢唔到, 炒米粉竟然係星洲炒米, 食下先

都ok wor, 完全估佢唔到, 不過如果特登黎食就.........唔好傻lor:y-59:

评分

哈哈哈!bonsonhui兄由深圳版殺到香港版,
kt第一時閒入嚟支持支持!
話時話,土地灣係邊樹呀?

多謝bonsonhui師兄捧場  仲要出埋報告
師兄除左食個米粉外  重吔左D乜呢:)
最近  正骨區咁多師兄過來指教小象   
小象睇嚟都要搵日去骨區  向各位師兄學下野

師兄除左食個米粉外  重吔左D乜呢
最近  正骨區咁多 ...
kkbbq 发表于 2011-4-18 22:50

哈哈,去骨版、Arm哂你喇、咸象兄!

話時話月巴星人、你d相好似細張d喎、可吾可以大張d呢?

無海鮮食呀?

最近愛上行山, 睇下位架飛碟係邊到降落好, 影左幾張相, 加上未出過香港包膠支持下大象兄,

出返份短報告先
...
bonsonhui 发表于 18/4/2011 21:29

咁似我舊屋度嘅:y-17:

捉龍?捉蟲有你份:y-34:

朝早早d去,仲可以買到新鮮返歸嘅海鮮。數大大隻瀨尿蝦最正! !:y-83:

楼主 发表于 2011-4-19 19:04:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
哈哈哈!bonsonhui兄由深圳版殺到香港版,
kt第一時閒入嚟支持支持!
話時話,土地灣係邊樹呀? ...
kt1997kt 发表于 2011-4-18 21:55

係石澳道落600級樓梯先去到, 無路走, 一係行返600級上去, 一係行個半鐘去大潭水壩:y-30:
港島徑第7段尾, 但我係逆走第8段同7, 中途見到有士多先入去試下

楼主 发表于 2011-4-19 19:06:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄除左食個米粉外  重吔左D乜呢
最近  正骨區咁多 ...
kkbbq 发表于 2011-4-18 22:50

重有出前一丁, 同炒飯, that's it, 係lor, 大象兄快d幫小象出包膠啦, 等你 :y-51:

楼主 发表于 2011-4-19 19:08:23 | 显示全部楼层 来自: 香港
哈哈,去骨版、Arm哂你喇、咸象兄!

話時話月巴星人、你d相好似細張d喎、可吾可以大張d呢?

無海鮮食呀?
...
20813261 发表于 2011-4-19 06:54

可以大張d, 不過mb mb 聲, 唔想upload,

唔好玩啦, 個到比d玩船d人補充小小野, 平時鬼影都無

楼主 发表于 2011-4-19 19:10:56 | 显示全部楼层 来自: 香港
咁似我舊屋度嘅

捉龍?捉蟲有你份

朝早早d去,仲可以買到新鮮返歸嘅海鮮。數大大隻瀨尿蝦 ...
ken_choy 发表于 2011-4-19 16:18

你講笑定真呀, 600級樓梯wor, 搵鬼去

可以大張d, 不過mb mb 聲, 唔想upload,

唔好玩啦, 個到比d玩船d人補充小小野, 平時鬼影都無 ...
bonsonhui 发表于 2011-4-19 19:08

咁月巴星人去嗰度做乜?摘野果食?:y-17: