发帖
手机端
扫码访问

收山之旅小費支出

11701 |164

same as me, i went sn freqeunty in past nine months then before but felt a bit tired and no reward. (i mean not the vas. you pay, vas is a must) A signal of phyical and mental tired.
tok master said the right words.  it's better to control the frequent of going there to resume the momentum.  If we feel tried, please concentrate on relaxation in sn instead of focus the feeling with js.

楼主 发表于 2011-4-18 10:45:43 | 显示全部楼层 来自: 香港
唔講小費。
我印象中,peterwon係喜歡追女溝女,
好少咁放縱一次過做咁多項目,
加埋用到 收山嘅字眼,
發 ...
kt1997kt 发表于 2011-4-18 09:49

因為我玩唔起囉 ﹗講住收工先囉﹗
一次做咁多項目,因為我去左春風城,中式送兩個,航母又送三個﹗所以每個簽20﹗所以先做咁多項目。
真係除了御用采耳師,其他也或者過眼雲煙。時間唔會長﹗
我又唔係靚仔,唔會傷害佢地既﹗ 好似你咁靚仔又唔同,d生果成日為你傷心﹗

楼主 发表于 2011-4-18 10:46:35 | 显示全部楼层 来自: 香港
我估你唔夠一個月實出山
LHB 发表于 2011-4-18 09:54

或者你也睇重我喇﹗ 一個月,,,,,,,,是長是短我都唔知﹗

楼主 发表于 2011-4-18 10:47:56 | 显示全部楼层 来自: 香港
你講邊間呀?皇室?小費埋單畀港紙1:1?
LHB 发表于 2011-4-18 10:41

皇室係﹗ 港紙埋單,小費1:1﹗ 唸落如果係小費多既師兄,買閃咭都無乜so﹗

或者你也睇重我喇﹗ 一個月,,,,,,,,是長是短我都唔知﹗
peterwon 发表于 2011-4-18 10:46

唔係一個星期都冇呀?

楼主 发表于 2011-4-18 10:51:34 | 显示全部楼层 来自: 香港
same as me, i went sn freqeunty in past nine months then before but felt a bit tired and no reward ...
raymondlau 发表于 2011-4-18 10:43

係﹗ 去皇室,其實我地唔係focus 左係 技師到,這裡真係一個既 relax 既一個場﹗
我有講過,我搵既js 係靚,不過手骨也不錯﹗

楼主 发表于 2011-4-18 10:53:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
唔係一個星期都冇呀?
LHB 发表于 2011-4-18 10:50

依家最少可以休至五一假期﹗ 睇下放左個心未﹗
放左就可以控制到﹗

係﹗ 去皇室,其實我地唔係focus 左係 技師到,這裡真係一個既 relax 既一個場﹗
我有講過,我搵既js 係 ...
peterwon 发表于 2011-4-18 10:51

皇室 is your host sn
if massage  skill and pretty js there are, then no harm.

都係嗰句休息下再睇清自己想點
去按摩可以在不同時間心情而產生不同要求
而家講退休早了點吧
回复 8# peterwon

我覺得唔上來VS先會忍到唔去!一上來睇報告就忍唔住上去
要休息下喇﹗玩得太多喇﹗我大約玩左九個月,我記得我既師兄或者會知道我真係瘋既﹗
一個星期去三四晚, ...
peterwon 发表于 2011-4-18 09:51