发帖
手机端
扫码访问

收山之旅小費支出

11698 |164
星期五,六我共走了三場,剩17鐘小費支出$910.
頭肩采耳共雙鐘50, 中式雙鐘50, 航母150, 按腳鬆腿修腳單鐘各20, 中式雙鐘300 (無VAS), 頭肩六鐘又300 (又係無VAS)﹗
我係咪好傻好白痴﹗
其他我覺得小費都ok ,但無VAS中式雙鐘300?ching又真係:y-30:重手d

是這裡出了一點問題

中式雙鐘300 (無VAS), 頭肩六鐘又300 (又係無VAS) , 其他小費尚算合理

為何呢為師兄咁駁命按摩 ?

師兄,点解要收山呀?
你受咗咩剌激呀?

暫時休息吓啦
我都係咁同自己講
小費係隨心嘅
如果有VAS嗰D叫交易
所以我唔會話中式双鐘300貴
有Feel咪俾多D囉
最緊要量力
沉都要沉得開心同埋諗吓自己玩唔玩得起

為什麼講到收山咁厳重?

唔講小費。
我印象中,peterwon係喜歡追女溝女,
好少咁放縱一次過做咁多項目,
加埋用到 收山嘅字眼,
發生乜樹?:y-9:

楼主 发表于 2011-4-18 09:51:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
暫時休息吓啦
我都係咁同自己講
小費係隨心嘅
如果有VAS嗰D叫交易
所以我唔會話中式双鐘300貴
有Feel咪俾 ...
unhappy123hk 发表于 2011-4-18 05:52

要休息下喇﹗玩得太多喇﹗我大約玩左九個月,我記得我既師兄或者會知道我真係瘋既﹗
一個星期去三四晚,仲要係因為五六日要交人所以先去唔到﹗ 有時五六日都會借機走上去﹗
vas 果種交易,係呢九個月我大約只玩了十次左右﹗占既比例唔夠十個巴仙﹗
所以我上去真係唔係為左vas,但係為左乜,溝女,或者可以係咁講﹗ 不過除了我御用采耳,其他的都或者係去搵下佢地聊天﹗去到追,溝既動作都未發生﹗

中式雙鐘300﹐采耳6鐘又300,係因為我正準備收山,係收山前做少少野。 去見下佢地﹗

之前都半個月無搵過我御用采耳,星期五果晚我係香港果陣都決定左會搵佢,不過又埋門脫腳,好似貝碧果兩個﹗ 無入﹗ 跟手係春風城果夜﹗

我同你講過我星期六係邊,本來我約左個中式,之前搵佢call 鐘時都提及我可能要做五鐘要過夜﹗ 或者我未俾到一個確實既答案係咪一定做五鐘,所以果日入房後佢話只可以幫我做雙鐘﹗接住都有call 鐘。
佢係紅牌,客人多係正常,她們都係為了收入先會係骨場做,不要難為她們﹗

所以之後走了去搵我御用,本來打算做三鐘,不過又未完場,所以一直加鐘﹗最後做了六鐘﹗

她們二人都係我比較熟既,所以各給了小費三百﹗作為收山前小小禮物﹗

沉我係玩唔起,所以對御用我大約係浮起左。對中式呢個,我未沉﹗

楼主 发表于 2011-4-18 09:51:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
為什麼講到收山咁厳重?
fatboyboy 发表于 2011-4-18 07:38

因為我玩唔起喇﹗

我估你唔夠一個月實出山:em21: